Nuvera

Bild av företag Nuvera

​Din idé är vårt mål och vi skräddarsyr unika kundanpassade lösningar just för ert företag eller hem. Våra kunder är företag, organisationer och medvetna privatpersoner. Vi levererar helhetslösningar - allt från uppmätning och produktion till färdig montering.Det är alltid enkelt med oss, inga onödigt stora processer eller krångliga avtal. I produktionen använder vi endast maskiner, verktyg och material av högsta kvalitet för att säkerställa ett resultat utöver det vanliga.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Nuvera har utfört.

Poolbygge

Platsbyggdbokhylla

Platsbyggd bokhylla

Bastu

Köksrenovering

Köksrenovering

Växthus

Växthus

Friggebod

Platsbyggda garderober

Platsbyggda garderober

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Nuvera.

C

Renovera ovanvåning.

Vi fick hjälp med massivt trägolv, fönster och väggar till ett nytt rum. Samt placering av trappa Intersport räck. Vi är super nöjda. Han var noggrann snabb och höll vad som var lovat. Helt klart ett betyg på 5. Jobbet han utförde var bra och vi kommer anlita honom igen.

– Caroline (2021-03-30)

M

Altan och stuga mm

Han har hjälpt oss mycket med allt ifrån altanjobb, stugbygge, mycket listjobb, just nu bygger vi en hall på 480m2 Allt har varit högsta kvalite på både utförande och service. Betyget på Nuvera och Skirmantas är 5+++ Han är verkligen en på miljonen, vi har mycket erfarenheter av hantverkare, men har oftast blivit besvikna. Men aldrig besviken med Skirmantas, som alltid levererar över förväntan.

– Martin (2021-03-05)

H

Ombyggnad - Kök

Jag anlitade Skirmantas för ombyggnad av kök i jan/feb i år. Rivning av kök och golvvärme. Montering av nytt kök, ny golvvärme och målning. Vi är mycket nöjda med arbetet som gjordes. Skirmantas höll alltid avtalade tider vilket inte alltid är fallet med hantverkare, samt hittade bra förslag på lösningar när det dök upp behov för det. Som kund behöver du kunna engelska för Skirmantas pratar inte svenska. Var dock inget problem för oss. Totalt sätt mycket nöjd till ett bra pris och han får därför betyg 5 från mig.

– Hans (2021-02-15)

L

Snickare

Skirmantas har varit anställd av mig drygt tio år.De tre sista åren har han jobbat med nybyggnation och renovering av fastigheter som jag och min syster äger. Han har gjort ett gott jobb betyg 5 i våra ögon . Anledningen till varför han inte är anställd av oss längre är att vi båda är pensionärer. Vi har dessutom sålt vårt företag.Och vill ha möjligheten att resa och vara fria. Därför startade Skirmantas eget och behöver vi hjälp med något anlitar vi honom med vänlig hälsning Lasse

– Lasse (2021-02-10)

Kontakt