Construct Sweden AB

Välkommen till Construct Sweden AB - byggföretag i Stockholm Vi är ett byggföretag som är specialiserade på att erbjuda byggtjänster för både privata och kommersiella kunder. Vi har lång erfarenhet av att bygga allt från mindre till större projekt. Vår strävan - ett byggföretag att lita på. Vid starten var vår vision, är och förblir, att vara ett byggföretag som våra kunder kan lita på, både när det gäller att hålla tidsramar samt projekttider eller gällande budget och prissättning av byggprojekt. Efter några år av denna verksamhet kan vi med stolthet säga att vi har lyckats att hålla detta vilket har yttrat sig genom positiva reaktioner och omdömen från våra kunder. Tack för dem! Vi tror på att bygga relationer med våra kunder som håller sig länge framöver. En nöjd kund är en bra kund! Några av de tjänster byggfirma Construct Sweden AB i Stockholm erbjuder Totalentreprenad Köksrenovering Målning Golvläggning och golvslipning Badrumsrenovering Fasadmålning Kontakta oss: Adress: Rotnäsvägen 65, 141 42 HUDDINGE Telefon: +46 (0)70 777 15 80 E-postadress: info@constructsweden.se

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Construct Sweden AB har utfört.

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering är en bra investering i ditt hem. Det förenklar ofta din vardag genom att skapa ett bekvämlighet och funktionalitet men ökar oftast värdet på din bostad och gör den mer attraktiv för potentiella köpare.

Köksrenovering

En köksrenovering kan vara en av de mest givande investeringarna du kan utföra gällande din villa eller lägenhet. Ett modernt och funktionellt kök kan förvandla hela utseendet och känslan gällande din bostad och skapa en plats där du och din familj kan umgås och njuta av god mat samt trevligt sällskap.

Totalrenovering

En totalrenovering av din bostad eller företagslokal kan vara ett av de mest effektiva sätt att förnya och förbättra situationen gällande din familjs livssituation eller ditt företag. Genom en totalrenovering kan du modernisera allt från väggar och golv till kök och badrum. Detta kan inte bara förbättra din bostads eller företagslokals utseende, utan också öka värdet på din villa, lägenhet eller företagsverksamhet.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Construct Sweden AB.

B

Sätta upp en vägg

I samband med att vår bostadsrättsförening skulle bygga till en vägg i vårt gym kontaktade vi 3 olika byggföretag för offert. Construct Sweden var det företag som gav bäst intryck varpå vi bestämde oss för dem. Snickaren kunde komma till oss och utföra arbetet 3 dagar tidigare än vad som var planerat. Arbetet utfördes bra och snabbt, snickaren var klar på en dag. Dagen efter kom målaren och allt var utfört på 3 dagar. Trevligt och seriöst bemötande hela vägen. En månad senare tog vi in Construct Sweden igen för ett delarbete i samband med en vattenläcka. Snabb och bra service då också.

– Brf Stenbrottet i Sundbyberg (2023-06-18)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...