Construct Sweden AB

Bild av företag Construct Sweden AB

Välkommen till Construct Sweden AB! Våra toppbetyg på RECO visar att med oss kan ni känna er trygga, vi har lång erfarenhet och strävar alltid efter att överträffa både era och våra förväntningar. Vi har kollektivavtal, toppbetyg på RECO, certifierade av BraByggare och Villaägarna, alla nödvändiga försäkringar, F-skattsedel och erbjuder 10-års garanti. Vi garanterar att alla arbeten utförs fackmannamässigt i enlighet med högsta möjliga standard. Vår modell är tydlig och enkel, vi eftersträvar effektivitet både ekonomiskt, tidsmässigt och kvalitetsmässigt. Offertprocessen omfattar fyra enkla steg: 1. Boka ett möte med oss. 2. Träffa en projektledare och gå igenom arbetet. 3. Vi räknar och ger er ett fast pris. 4. Du får offerten och vi kommer överens om startdatum. Vi erbjuder, Totalentreprenad Köksrenovering Målning Golvläggning och golvslipning Badrumsrenovering Fasadmålning Kontakta oss: Adress: Rotnäsvägen 65, 141 42 HUDDINGE Telefon: +46 (0)70 777 15 80 E-postadress: info@constructsweden.se

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Construct Sweden AB har utfört.

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering är en bra investering i ditt hem. Det förenklar ofta din vardag genom att skapa ett bekvämlighet och funktionalitet men ökar oftast värdet på din bostad och gör den mer attraktiv för potentiella köpare.

Totalrenovering bostadsrätt

Köksrenovering

En köksrenovering kan vara en av de mest givande investeringarna du kan utföra gällande din villa eller lägenhet. Ett modernt och funktionellt kök kan förvandla hela utseendet och känslan gällande din bostad och skapa en plats där du och din familj kan umgås och njuta av god mat samt trevligt sällskap.

Totalrenovering

En totalrenovering av din bostad eller företagslokal kan vara ett av de mest effektiva sätt att förnya och förbättra situationen gällande din familjs livssituation eller ditt företag. Genom en totalrenovering kan du modernisera allt från väggar och golv till kök och badrum. Detta kan inte bara förbättra din bostads eller företagslokals utseende, utan också öka värdet på din villa, lägenhet eller företagsverksamhet.

Omdöme från kund - Totalrenovera 5 rum och kök, varav ett badrum

Totalrenovera 5 rum och kök, varav ett badrum Är väldigt nöjd med dem. Från början till slut. Vi hade en mycket bra dialog innan och bollade idéer. Offerten var tydlig och hade vi frågor så var dem väldigt noga med att förklara och visa. När renoveringen satte i gång var det bra information och uppdateringar. Även att Fashid var där och visade oss hur allt gick/hände. Blev lite ändringar på vägen med mycket hjälp med planering och förslag av dem som vi inte tänkt på själva. Dem var även mycket noga med att vi var nöjda med färg valen vi gjort inan dem målat helt klart. I vardagsrummet blev det fel och det var absolut inga problem. Resultatet blev så mycket bättre än förväntat. Tidsplanen var Presis som vi hade fått från start. Skulle absolut rekommendera dem för ett säker och professionell jobb. 2023-11-21 • ANNA B.

Totalrenovera 5 rum och kök, varav ett badrum

Totalrenovera 5 rum och kök, varav ett badrum

Totalrenovera 5 rum och kök, varav ett badrum

Omdöme från en nöjd kund!

Renovera lägenhet Anlitade Constructs för renovering av lgh. De utförde en hel renovering inkl. golv, väggar, tak, nytt kök samt uppdatering av el och badrum. De har utfört arbetet mkt bra och är lyhörda för kundens förväntningar och frågor. Rekommenderas starkt av mig. 2023-10-13 • JOACHIM •

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Construct Sweden AB.

S

Renovering

[Företaget har utfört renovering hemma hos oss. Det gick enkelt o smidigt att ta kontakt med de och få offert. Jag hade köpt "fel" golv och de har rekommenderat att jag ska ändra till något bättre (ångrat att jag inte lyssnat på de från början hehe) de har hjälpt med extra saker som jag inte ens frågat om. De höll tiden de lovat och jag blev så imponerad av hur allt blev. Vi renoverade köket, golvet på vardagsrummet och golv på köket. Målning på vardagsrummet :)

– Shaug (2023-12-05)

A

Totalrenovera 5 rum och kök, varav ett badrum

Är väldigt nöjd med dem. Från början till slut. Vi hade en mycket bra dialog inan och bollade idéer. Offerten var tydlig och hade vi frågor så var dem väldigt noga med att förklara och visa. När renoveringen satte i gång var det bra information och uppdateringar. Även att Fashid var där och visade oss hur allt gick/hände. Blev lite ändringar på vägen med mycket hjälp med planering och förslag av dem som vi inte tänkt på själva. Dem var även mycket noga med att vi var nöjda med färg valen vi gjort inan dem målat helt klart. I vardagsrummet blev det fel och det var absolut inga problem. Resultatet blev så mycket bättre än förväntat. Tidsplanen var Presis som vi hade fått från start. Skulle absolut rekomendera dem för ett säker och professionell jobb.

– Anna B (2023-11-21)

J

Renovera lägenhet

Anlitade Constructs för renovering av lgh. De utförde en hel renovering inkl golv, väggar, tak, nytt kök samt uppdatering av el och badrum. De har utfört arbetet mkt bra och är lyhörda för kundens förväntningar och frågor. Rekommenderas starkt av mig.

– Joachim (2023-10-13)

M

Totalrenovering i vår lägenhet

Vi har anlitat Farshid och hans företag. Vi gjorde en totalrenovering av vår lägenhet för drygt ett år sedan , stort och omfattande projekt och de får 5 i betyg ! Har själv jobbat några år inom våtrumsbranchen bla och jag är väldigt väldigt nöjd med Farshid. Det var otroligt enkelt att ha med honom att göra och jag skulle definitivt anlita dem igen om vi har projekt i framtiden. Offert och prisbild är rimlig och seriös, kom inga dolda kostnader. Hantverksmässigt är de professionella i alla detaljer och slutresultatet blev som önskat.

– Mattias (2023-09-08)

B

Sätta upp en vägg

I samband med att vår bostadsrättsförening skulle bygga till en vägg i vårt gym kontaktade vi 3 olika byggföretag för offert. Construct Sweden var det företag som gav bäst intryck varpå vi bestämde oss för dem. Snickaren kunde komma till oss och utföra arbetet 3 dagar tidigare än vad som var planerat. Arbetet utfördes bra och snabbt, snickaren var klar på en dag. Dagen efter kom målaren och allt var utfört på 3 dagar. Trevligt och seriöst bemötande hela vägen. En månad senare tog vi in Construct Sweden igen för ett delarbete i samband med en vattenläcka. Snabb och bra service då också.

– Brf Stenbrottet i Sundbyberg (2023-06-18)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt