Doms Entreprenad & co. AB

Bild av företag Doms Entreprenad & co. AB

Dom’s Entreprenad & co. AB är en ambitiös entreprenad där samtliga arbetare har många års erfarenhet inom respektive yrkesroll och med öga för detaljer och noggrant utförande, jobbar vi alltid för att uppnå ett hållbart och bra resultat i allt vi sätter våra händer i. Oavsett om du behöver hjälp med något litet, stort eller löpande och om du är privat personer eller företag, så kan du vara trygg med att veta att vi alltid sätter dina önskemål, vision och tankar i första rummet och har naturligtvis ansvarsförsäkring och bygg garanti. VAD VI KAN ERBJUDA Vi erbjuder det mesta inom bygg och renovering och av oss kan du få hjälp med bland annat: INVÄNDIGT Bygg och Renovering Golvläggning Golvslipning, olja och lack Kakel och klinker Målning och tapeter Möbelmontering Flyttstädning Hemstädning Fönsterputsning Golvvård Trapphusstädning Kontorstädning UTVÄNDIGT Målning Altan och uterum Dörrar Fasadarbeten Fönster Murning Dränering Mark och anläggning Staket och stängsel Stensättning Trädfällning och trädvård Trädgårdsskötsel Fastighetsskötsel

Dom’s Entreprenad & co. Innehar F-skattsedel och är registrerat för moms. Tele: 040 6364 764 E-post: info@handymann.nu Adress: Järnyxagatan 9, 213 75, Malmö

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Doms Entreprenad & co. AB har utfört.

MARK OCH ANLÄGGNING

Stensättning av plattor i asymmetrisk design i olika storlekar samt mursättning

MARK OCH ANLÄGGNING

Hel anläggning av trädgård med singel och Corten stålkant. Granit stolpar och montering av grind. skiffer for gång, och gatsten for soptunnor. (BILD 1/2)

MARK OCH ANLÄGGNING

Hel anläggning av trädgård med singel och Corten stålkant. Granit stolpar och montering av grind. skiffer for gång, och gatsten for soptunnor. (BILD 2/2)

SNICKARE

Staket bygg med olika storlekar av trall

SNICKARE + MÅLNING

Byte av allt virke på fasaden samt ny målning

MARK OCH ANLÄGGNING

Infart med 60x60x6 plattor

MARK OCH ANLÄGGNING

Kunden ville ta bort sten och lägga på bag sidan till en ute plats, ny stensättning av glimmer skiffer på fram sidan samt mur sättning av natursten.

MARK OCH ANLÄGGNING

Kunden ville ta bort sten och lägga en gräsmatta istället och ha en upphöjd blomsterbädd. De ville även ha en altan byggd att sitta på under kvällssolen med blomsterrabatter runt kanten. (VID PROJEKTETS START)

MARK OCH ANLÄGGNING

Kunden ville ta bort sten och lägga en gräsmatta istället och ha en upphöjd blomsterbädd. De ville även ha en altan byggd att sitta på under kvällssolen med blomsterrabatter runt kanten. (RESULTAT)

UPPSÄTTNING AV HYLPLAN

Kunden ville ha uppsatt hyllplan i svart ek

MARK OCH ANLÄGGNING

Stensättning av marksten

SNICKARE

Altan bygge

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt