Beckomberga Entreprenad AB

Bild av företag Beckomberga Entreprenad AB

Välkommen till Beckomberga Entreprenad Vi arbetar med både bostadsrättsföreningar, företag och privatkunder i Bromma men också i övriga Stockholm. Vi är ett lokalt företag med ambitionen att alltid leverera toppenservice samt att ha korta ledtider. När du ringer ska du få hjälp! I vårt team finns därför de bästa hantverkarna tillgängliga för dig som kund. Vi genomför projekt effektivt och enligt överenskomna tidsramar, förhoppningsvis kommer du tillbaka till oss när det är dags för nästa renovering/hjälp.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Beckomberga Entreprenad AB har utfört.

Fasadmålning

Fasadmålning

Bygga in en ventil - Före påbörjat arbete.

Bygga in en ventil - Arbetet är utfört!

Nymålat!

Tapetsering och målning

Markarbete

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Beckomberga Entreprenad AB.

M

Bygga in en ventil i taket.

Dimitri hjälpte mig med mitt projekt, bygga in en ventil i taket. Jag har bara gott att säga om såväl företaget som Dimitri. Han hanterade hela processen väldigt professionellt - är otroligt serviceminded, tidseffektiv, kvalitetsmedveten och noggrann, han höll arbetsytan så städad och samlad som det gick och jag är väldigt nöjd med resultatet. Priset är i linje med marknaden. Jag ger honom absolut 5 i betyg och kan verkligen rekommendera honom. Bifogar före- och efterbilder så att du kan se resultatet. Se referensjobb!

– Maria S (2023-02-09)

P

Tapetsera om och måla tak i 3 rum och kök

En firma som lyssnar på dig och levererar i tid. Tapetserade om och målade tak i 3 rum och kök allt på bestämde tid och klart inom tidsram.

– Patrik (2022-10-28)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt