Magdalena Bygg och Måleri

Välkommen till Magdalena Bygg och Måleri! Söker ni ett professionellt bygg & måleriföretag med mycket erfarenhet och kunskap? Då är Magdalena Bygg & Måleri rätt företag för er! Vi jobbar med allt inom bygg och måleri. Tveka inte på att höra av er till oss och be-rätta om era behov, önskemål eller drömmar! Vi skickar gärna en offert till er med prisförslag. Tjänster Nedan listar vi några av de vanligaste uppdragsområdena vi arbetar med men vi välkomnar lika gärna projekt som är unika. Med vår kunskap och erfarenhet samt villighet att åta oss utmaningar kan vi garantera att vi kommer att göra vårt allra yttersta för att just ert projekt ska bli så bra som möjligt. ✔ Husmålningar ✔ Spackling/målning ✔ Tapetsering ✔ Golvläggning ✔ Kakel/klinker ✔ Fasadbyten ✔ Altan ✔ Renoveringar Välkommen att kontakta mig Hany Rezkalla Email: bygg7778@gmail.com Tel: 070-760 89 07

Text visas om bilden är trasig

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Magdalena Bygg och Måleri har utfört.

Referensjobb "Målning" utfört av Magdalena Bygg och Måleri

Målning

Referensjobb "" utfört av Magdalena Bygg och Måleri

Referensjobb "Before / After" utfört av Magdalena Bygg och Måleri

Before / After

Referensjobb "Bygga altan och staket, Järfälla" utfört av Magdalena Bygg och Måleri

Bygga altan och staket, Järfälla

Referensjobb "Bygga altan och staket, Järfälla." utfört av Magdalena Bygg och Måleri

Bygga altan och staket, Järfälla.

Referensjobb "Bygga altan och staket, Järfälla." utfört av Magdalena Bygg och Måleri

Bygga altan och staket, Järfälla.

Referensjobb "Målning" utfört av Magdalena Bygg och Måleri

Målning

Referensjobb "Målning" utfört av Magdalena Bygg och Måleri

Målning

Referensjobb "Altan" utfört av Magdalena Bygg och Måleri

Altan

Referensjobb "Snickeri" utfört av Magdalena Bygg och Måleri

Snickeri

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Magdalena Bygg och Måleri.

M

Garderobsystem

Hany är en suverän snickare och målare, han är en duktig på att projektera och arbeta. Är påhittig och löser problemen på plats. Hany byggde ett jättefint garderobsystem hos mig. Jag fick många offerter och idéer av tidigare snickare men jag kände mig mest bekväm med Hanys system som blev ett topp resultat och billigare än de andra offerterna. Jag skulle vilja ge 5 av 5 i betyg 👍🏼 lycka till med framtida projekt Hany!

– Marwa (2021-03-01)

S

Målning, parkett samt snickeri...

Jag har anlitat Magdalena Bygg för att måla, lägga parkett och lite snickeri arbete i vårat radhus och det gick mycket bra och smidigt och vi är nöjda med arbetet. Jag kan ge honom en 5.

– Samir (2021-02-25)

A

byta fasad och bygga en altan + fasadmålning

Jag anlitade Hany till att byta fasad och bygga en altan. Någon månad senare anlitade vi honom till att måla hela huset. Jag är jätte nöjd över hans båda insatser. Hany jobbar på jättebra och jag har rekommenderat honom till flera vänner.

– Akiliu (2021-02-24)

Y

Renovera min lägenhet.

Hany jobbade hos mig att renovera min lägenhet. Han lade Golv, målningsarbete, (tagit bort tapeter och lagt Golv). Han jobbar bra. Jag är nöjd med den. Jag ge honom 4 poäng.

– Yonas (2021-02-24)

M

Superduktig!

Hany är superduktig och har gjort ett väldigt bra och noggrann jobb hos mig och jag är mycket nöjd med allt han har gjort, jag skulle rekommendera honom.

– Mugdad (2021-02-24)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...