L-Z Väsby Bygg AB

Bild av företag L-Z Väsby Bygg AB

Vi erbjuder byggtjänster för dina behov och trivs med mixen av stora och små projekt. Därför utför vi alla typer av byggarbeten – renoveringar och tillbyggnader – från golvläggning och målning av väggar/ till renovering av kök eller varför inte totalrenovering? Alla projekt är lika viktiga och vi tar oss an dem med samma omsorg och engagemang oavsett storlek. Kontakta oss redan i dag, vi erbjuder alltid kostnadsfria hembesök. För privatpersoner finns självklart möjlighet att göra ROT-avdrag för våra tjänster. Det gör att vi kan hjälpa dig med alla delar i ditt byggprojekt, från start till mål. Enkelt, smidigt och tryggt – både för dig som kund och för oss. Golvläggning Golvet är mycket viktigt i ett rum, som inredning såväl som att fånga en skön känsla. Vi lägger olika sorters golv som marknaden erbjuder, exempelvis parkett, tarkett och laminatgolv Golvslipning Vi slipar och behandlar all slags parkett/trägolv, trappor och trösklar givetvis enligt kundens önskemål. Snickeriarbete Snickeriarbete kan handla om allt från större projekt som att bygga tillbyggnader, nya altaner, till mindre arbeten som att sätta upp en ny vägg mellan två rum, renovera kök eller snickra till en specialanpassad garderob. Måleriarbete Ett bra utfört måleriarbete ställer krav på en hel del förarbete. Det kan handla om slipning och spackling; om att täcka golv, fönster, lister och tunga möbler. Det gäller också att hålla redskapen rena med målartvätt. Allt detta kan du få hjälp med när du anlitar oss. Vi kan även hjälpa till med att inhandla färg eller skaffa mer avancerade redskap som krävs, vid förfrågan. Rivningsarbete Vi tar all sorts rivningsarbete REFERENSER Referensbilder på utförda arbeten Kundomdömen är viktiga. Det hjälper oss att få fler nöjda kunder. Att vara lyhörda mot våra kunder, att arbeta effektivt och metodiskt har genom åren en viktig framgångsfaktor för oss. Våra kunder har också uppskattat vår ärlighet, noggrannhet och kompetens. Vi har varit bra på att se de där små detaljerna, som inte stämmer ¬– och att rätta till dem. Vårt motto är att du som kund alltid ska stå i fokus, och att du ska känna dig trygg med valet av oss som byggare. L-Z väsby bygg AB

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som L-Z Väsby Bygg AB har utfört.

Före renovering övervåning

Renovering övervåning efter.

Köksrenovering

Köksrenovering.

Staket.

Staket

Altan

Altan

Altan

Altan

Altan

Altan

Golvläggning

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för L-Z Väsby Bygg AB.

I

Målning av hus samt utbyggnad altan

Supernöjd med arbetet. Grundligt målat och professionellt utfört. Altanen blev också jättefin. Verkligen duktiga och pålitliga. Arbetet blev gjort snabbt och smidigt samt fint resultat!

– Isabella (2024-05-14)

G

Byta altan

Proffsiga, trevliga och enligt önskemål. Rekommenderas varmt!

– GHult (2021-08-06)

C

Montering av staket på villatomt.

L-Z Väsby Bygg AB lämnade en tydlig offert, dom startade på överenskommen tid och genomförde staketbygget på ett proffessionellt sätt. De märkets direkt att dom har dom har erfarenhet och förmåga att snabbt sätta sig in i uppdrag. Snabbt, effektivt och noggrannt dvs perfekt av L-Z Väsby Bygg AB.

– Carl (2021-05-05)

E

Staket mellan två radhustomter

Proffsiga, snabba och trevliga! Staketet blev super och vi både rekommenderar och använder gärna oss av era tjänster i framtiden.

– Ellinor (2021-04-25)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt