CL Måleri

Sedan starten har vi utfört måleriarbeten med fokus på kvalitet. Vi avser att med varje kund skapa förtroende för varandra och därmed främja långsiktiga relationer och god företagskultur. Kvalitet för oss är ett måleriarbete som är genomtänkt och noggrant gjort, med produkter som bevarar ytor långsiktigt med så lite negativ påverkan på natur och arbetsmiljö som möjligt. Vi strävar kontinuerligt efter att utveckla vår kompetens och förmåga att leverera en miljövänlig måleritjänst. Ni kan anlita oss både för små och stora uppdrag. Vi hjälper er med allt från mindre projekt till totalrenovering. Alla våra kunder erbjuds möjligheten till ROT-avdrag samt full garanti på alla våra måleritjänster.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som CL Måleri har utfört.

Referensjobb "Målning," utfört av CL Måleri

Målning,

Referensjobb "Målning," utfört av CL Måleri

Målning,

Referensjobb "Målning," utfört av CL Måleri

Målning,

Referensjobb "Tapetsering," utfört av CL Måleri

Tapetsering,

Referensjobb "Tapetsering," utfört av CL Måleri

Tapetsering,

Referensjobb "Tapetsering," utfört av CL Måleri

Tapetsering,

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för CL Måleri.

P

Målning,

Snabb trevlig målare fick hjälp snabbt inför flytt, skulle anlita igen. Bästa betyg!

– Peter (2023-01-20)

L

Målning,

Fick hjälp med målning av Carlo och är mycket tacksam för snabba puckar både vad gäller respons med offerten och själva arbetets utförande. Kan varmt rekommendera CL Måleri.

– Lasse (2022-10-31)

P

Målning vindskivor + 2 fönster

Mycket belåtna på alla plan. CL Måleri är pålitliga och utförde ett professionellt arbete. De höll både tider och det överenskomna priset. Vi kommer säkert att anlita CL Måleri i framtiden!

– Per (2022-07-08)

H

Noggrant utfört arbete

Har anlitat CL Måleri för tapetsering av 2 rum. Mycket väl utfört arbete, med spackling och uppsättning av tapeter. Kom på avtalad tid och utförde uppdraget helt enligt plan. Kommer absolut att anlita CL Måleri igen, för framtida uppdrag, både som privatperson och i tjänsten som inredare till offentlig miljö. Mycket trevlig bemötande.

– Helena (2022-05-20)

P

Helt enligt offert

CL Måleri var mycket bra att ha att göra med, här i tid och resultatet blev mycket bra! Det enda var att De hamnade i lite tidsnöd med en uppgift som vi lade till efter att arbetet påbörjats. Annars mycket bra arbete!

– Patrik (2022-05-20)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...