CL Måleri

Bild av företag CL Måleri

Kvalitet för oss är ett måleriarbete som är genomtänkt och noggrant gjort, med produkter som bevarar ytor långsiktigt med så lite negativ påverkan på natur och arbetsmiljö som möjligt. Vi strävar kontinuerligt efter att utveckla vår kompetens och förmåga att leverera en miljövänlig måleritjänst. Ni kan anlita oss både för små och stora uppdrag. Vi hjälper er med allt från mindre projekt till totalrenovering. Kostnadsfri offert. Rot-avdrag. Garanti på alla våra måleritjänster.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som CL Måleri har utfört.

Målning,

Målning,

Målning,

Tapetsering,

Tapetsering,

Tapetsering,

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för CL Måleri.

K

Tillmötesgående målare.

Tydlig offert, höll tider, trevlig och tillmötesgående målare. Allt flöt på fint under hela renoveringsprocessen. Ren och städad arbetsplats varje dag. Plus i kanten för litet extra jobb som vi inte debiterades för. Vi kommer anlita CL Måleri igen!

– Katarina (2024-02-26)

S

Målade om vårt uterum

Fick hjälp med målning av CL Måleri som målade om vårt uterum. Han var punktlig med tider, utförde ett bra jobb och vi blev mycket nöjda med resultatet! Av oss får CL Måleri 5 av 5 i nöjdhet.

– Stefan (2023-06-19)

D

Målning av fönster

Vi är mycket nöjda med arbetet. CL har målat fönster och fönsterkarmar i vårt radhus. Utmärkt kommunikation från offert till genomfört arbete, vi har känt stort förtroende under hela processen. Mycket bra genomförd målning, inklusive "det lilla extra" när det kom till utmaningar som dök upp under arbetets gång. Fullt rimligt pris.

– David (2023-06-14)

P

Snabb trevlig målare

Snabb trevlig målare fick hjälp snabbt inför flytt, skulle anlita igen. Bästa betyg!

– Peter (2023-01-20)

L

målning av Carlo

Fick hjälp med målning av Carlo och är mycket tacksam för snabba puckar både vad gäller respons med offerten och själva arbetets utförande. Kan varmt rekommendera CL Måleri.

– Lasse (2022-10-31)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...