Svenska Husdetaljer

Bild av företag Svenska Husdetaljer

Svenska Husdetaljer Det lilla företaget med den breda kunskapen som utför allt från byggnadssnickerier till finsnickeri. Noggrannhet och kvalitet är något som jag aldrig tummar på och vill alltid leverera ett bra hantverk. Företaget är verksamt i Skivarp sedan 1994 med många väl utförda arbeten och nöjda kunder. Arbeten som utföres är följande: Renoverings- och ombyggnadsarbeten Invändiga och utvändiga snickeriarbeten Köks- och inredningsmontage Läggning av parkettgolv och trägolv Dörr och fönstermontage Tillverkning av inredningssnickerier och reparation av snickerier Tillverkning av nya ytterbågar till fönster i befintlig karm Tillverkning av dörrblad till dörr i befintlig karm Beklädnadssteg i trä till invändiga sten och betongtrappor Tillverkning av fönsterbänkar, fönstersmygar, dörrvalv i trä Uterum, trädäck och verandor "Kvalitet och innovation inom snickeri sedan 1994"

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Svenska Husdetaljer har utfört.

Trapp samt vägg (Före)

Trapp samt vägg (Efter)

Trapp (Före)

Trapp (Efter)

Kök (Före)

Kök (Efter)

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Svenska Husdetaljer.

N

Platsbyggd garderob

Mats gjorde ett toppenjobb från start till slut. Han levererade bra idéer och insikter i planeringsstadiet. Prisuppgift och slutfaktura matachde till 100 %. Det färdiga projektet var helt enligt vad som var överenskommet. Jag skulle inte tveka en sekund på att anlita Mats igen för framtida behov.

– Nicklas Lundander (2023-12-20)

S

Hantverkarens svar

Tack för det fina omdömet! Det alltid mitt mål att ha nöjda kunder. Välkommen åter. Mvh Mats

J

Bygga in garderobsstomme och platsbygga hatthylla

Mats är en lyhörd hantverkare som lyssnade på mina tankar och önskemål, men hade också bra input när jag var osäker. Slutresultatet blev superbra! Det slutgiltiga priset stämde bra överens med offerten och det var ett rimligt och bra pris.

– Julia (2021-10-16)

S

Hantverkarens svar

Tack för det fina omdömet ! Det är alltid roligt när man gör kunder nöjda och glada för det hantverk man har utfört. Välkommen åter! Mvh Mats

Kontakt