Alltreko Bygg AB

Byggentreprenören som lägger stor vikt vid bra kundrelationer. Välkommen till det trygga och säkra valet av leverantör. Vi vänder oss både till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar och tillhandahåller en hög kvalitet med pålitlig servicegrad.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Alltreko Bygg AB har utfört.

Referensjobb "Takrenovering" utfört av Alltreko Bygg AB

Takrenovering

Takrenovering

Referensjobb "Takarbete" utfört av Alltreko Bygg AB

Takarbete

Takarbete

Referensjobb "Nytt tak" utfört av Alltreko Bygg AB

Nytt tak

Nytt tak

Referensjobb "Bastu" utfört av Alltreko Bygg AB

Bastu

Bastu

Referensjobb "Badrum och dusch" utfört av Alltreko Bygg AB

Badrum och dusch

Badrum och dusch

Referensjobb "Takfönster" utfört av Alltreko Bygg AB

Takfönster

Takfönster

Referensjobb "Altan plus trappa" utfört av Alltreko Bygg AB

Altan plus trappa

Altan plus trappa

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Alltreko Bygg AB.

Z

Takbyte i Almunge (Uppsala)

De gjorde jobbet mycket bra och kommunikationen var mycket professionell. Priset var det lägsta av alla och dessa människor vet vad de gör. De lyssnade och justerade efter behov.

– Zintis (2023-04-30)

P

Papptak på garage

Vår förening är mycket nöjd med det nya papptaket på de fyra garage som ingick i entreprenaden. Ett professionellt arbete hela vägen från offert till färdigställande.

– Per Åke Söderman (2022-07-27)

M

Bygga altan

Alltreko var mycket engagerade och proffsiga genom hela processen. Stämde av lösningar med ritningar och foton för att skapa bästa lösningar. Väldigt duktiga och noggranna snickare. Ett ganska stort och avancerat arbete med pool i anslutning till pool. Allt enligt förväntan på tidplan och budget. Vi ger Allreko våra bästa rekommendationer!

– Marcus och Petra (2022-03-12)

P

Ny papp på mitt garage.

Mycket bra bemötande och proffsigt utförande, på tid, till ö.k piris.

– Per F (2021-06-04)

P

Renovering

Jag kom först i kontakt med ägarna för Altrekobygg då de renoverade mitt tak. Ägarna jobbade då under någon annan men de utförde arbetet. Jag har sen fått en del jobb utförda av dem och jag ger dem högsta betyg för alla. En sak, kanske inte det viktigast men betydande för mig är att det alltid har varit rent och snyggt när de lämnar uppdraget. De håller också ett högt tempo. Inga onödiga pauser. Alltid mycket vänliga och hjälpsamma. Ja det är därför jag alltid ringer dem när något nytt dyker upp. Hos mig har de gjort lite av varje. Takrenovering Stenläggning Gjutning av stenplatta. (Till luftvattenpump. Installatören till denna sa att det var den snyggaste de sett) Målning av mitt och min grannes hus. Uppsättning av staket hos min granne som är mycket nöjd. Jo, de grävde upp längs huskanten, la ner plastskydd och fixade så jag fick en ny rabatt. Vad ska jag kalla detta? Så jag kan bara upprepa det högsta betyget på alla plan.

– Pia Forsberg (2021-05-31)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...