Bygg GBG AB

Bild av företag Bygg GBG AB

Bygg GBG AB är ett byggföretag samt entreprenadfirma i Göteborg. Vi erbjuder byggnation, plattsättning och måleri. Inget jobb är för stort för oss då vi har ett stort kontaktnät av duktiga samarbetspartners.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Bygg GBG AB har utfört.

Takrenovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Bygg GBG AB.

S

Ut- och invändig renovering sommarstuga

Första steget av renoveringen av vår sommarstuga är klart och blev mycket fint. Det var bara få företag som till slut vågade sig på projektet eftersom det var en rejäl utmaning att lyfta stugan och få den rakt både in och utvändigt. Bygg GBG AB lämnade bästa priset och resultatet blev mycket bra. Det tog en hel del längre tid än planerat, men det blev heller inga diskussioner om priset och både vi och de blev nöjda. Deras byggledare Harry kom med mycket bra förslag och kreativa lösningar på vägen.

– Stefan (2022-09-26)

F

Installera element

Jag fick hjälp med att installera ett element i mitt kök. Snabb och smidig kommunikation kring uppdraget, lämnade offert inom ett par dagar, klockrent resultat, bra pris. Jag är supernöjd!

– Fredrik (2021-02-17)

D

Stödmur

Fick hjälp med en stödmur i trädgården. Kunnig, kommunikativ, snabb, ordhållig, höll utlovad tid. Mycket nöjd!

– Dag (2020-12-14)

A

Köksrenovering

Vi valde kök och kakel och företaget har hjläpt oss med att installera det och fixa alla detaljer. Han lyssnade på våra önskemål. Bra, privärt och det blev väldigt fint. Vi är mycket nöjda!

– Ali Abed (2020-12-10)

R

Stenmur

Fick hjälp med en stenmur. Han var väldigt behjälplig och serviceinriktad. Det är så bra som det kan bli.

– Ronny Dahllöf (2020-10-30)

Kontakt