WI Bygg och Städ i Skåne AB

Bild av företag WI Bygg och Städ i Skåne AB

Välkommen till WI Bygg & Städ i Skåne AB Vi utför allt inom: - Renovering - Tillbyggnad,ombyggnad - Byte av fönster och dörr - Läggning av klinker och kakel - Snickeri - Renovering av kök - Murarhantverk - Målning och tapetsering SNABBT OCH BRA!

Wieslaw 📞 070-934 74 60 ✉️ byggtjanst.skane@gmail.com

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som WI Bygg och Städ i Skåne AB har utfört.

BAS P/U

Utbildningsbevis Ställningsbyggnad

Invändig renovering

Trapprenovering

Invändig renovering

Invändig renovering

Tillbyggnad

Trapprenovering

Pool

Pergola/Trädäck

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för WI Bygg och Städ i Skåne AB.

J

Putsning, färdigställande av påbörjat attefallshus

Mycket bra bemötande! Bra pris, professionellt utförande! Noga med överenskommelser såsom tid för början och färdigt arbete! Högsta betyg på allt från vår sida!

– Jörgen (2024-04-03)

B

Renovering av toalett med dusch

Kom i tid varje morgon, allt var förberett så arbetet flöt perfekt absolut de bästa hantverkare jag har anlitat.

– Bror Hansson (2024-03-20)

B

Pannelbyte

Vi har anlitat Wi bygg och städ i Skåne AB för pannelbyte garage/förråd + flytta en dörr. De har även fäst trossbotten i krypgrunden som lossnat, och fixat till vår ytterdörr som grep och var svåröppnad. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera dem. De jobbade snabbt och effektivt, är lätta att ha att göra med. Har bara gott att säga och vi kommer att anlita dem igen vid behov./ Bertil och Gittan

– Bertil S (2024-03-20)

F

Leverans av uteplats - trädäck och marksten

Wieslaw från WI Bygg och Städ i Skåne AB var mycket tillmötesgående och flexibel de ggr vi träffades för att diskutera vårt projekt och offerten. Arbetet utfördes under den tid vi önskade och genomfördes snabbt och effektivt. De tre hantverkare vi träffade och som gjorde arbetet var mycket trevliga och tillmötesgående när vi kom med frågor och önskemål. De arbetade dessutom snabbt och effektivt. Vi blev mycket nöjda med både trädäcket och stenläggningen. Vi kan därför varmt rekommendera Wieslaw och hans företag WI Bygg och Städ i Skåne AB.

– Fredrik Malmö (2024-03-04)

R

Två innerväggar

Wieslaw och gänget gjorde ett grymt jobb med att bygga två innerväggar i mitt hem. Kvaliteten var verkligen på topp och de var blixtsnabba! Dessutom var kommunikationen superenkel och hela processen var krångelfri. Rekommenderar dem starkt om du vill ha proffsiga snickare som levererar grymt resultat.

– Rumen (2023-11-01)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt