VillaBygg Stockholm AB

Välkommen till VillaBygg Stockholm AB! Hos oss på VillaBygg Stockholm arbetar vi långsiktigt. Er investering ska ge ett högkvalitativt skydd i många år framöver samt öka värdet på er fastighet. Det är väldigt viktigt för oss att leverera och vi har lång erfarenhet av takomläggning, fasadrenovering och utvändiga måleriarbeten med hela Stor Stockholm som arbetsplats. – VI SÄTTER DIN VILLA I FOKUS Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som VillaBygg Stockholm AB har utfört.

Referensjobb "" utfört av VillaBygg Stockholm AB

Referensjobb "Tak" utfört av VillaBygg Stockholm AB

Tak

Referensjobb "" utfört av VillaBygg Stockholm AB

Referensjobb "Tak" utfört av VillaBygg Stockholm AB

Tak

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för VillaBygg Stockholm AB.

S

Lägga om tak

Jag la om mitt tak på mitt hus. Jag tog in 4 olika offerter. Kevin på VillaBygg var den enda som kom i tid, återkopplade och gjorde ett bra arbete. De var jättetrevliga killar som städade efter sig och la ett nytt tak. Jag har varit med om tidigare hantverkare som har lämnat allt efter sig. Jag är otroligt nöjd från början till slut. Jag kan verkligen rekommendera VillaBygg till alla som ska lägga om sitt tak eller renovera taket.

– Susanne (2022-02-17)

P

Bättre än så här kan det inte bli

Bra kommunikation och funkat bra.

– Peter (2022-02-11)

L

Byte av papptak

Vi kom bra överens hur arbetet skulle utföras.

– Lars (2021-11-26)

S

Papptak

Villabygg Stockholm AB anlitade jag för ett tak jobb och lagning av putsfasad. Jag är jättenöjd med resultatet och hela jobbet gick snabbt och smidigt.

– Sebastian (2021-11-01)

I

Takrenovering

Takrenovering med nytt tegel i kolonistuga. Firman gjorde jobbet på utlovad tidsplan och enligt offert. Jag är nöjd med resultatet och kan anlita företaget igen om behov uppstår.

– Irma A (2021-10-25)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...