VillaBygg Stockholm AB

Bild av företag VillaBygg Stockholm AB

Välkommen till Villabygg Stockholm! Hos oss på Villabygg Stockholm arbetar vi långsiktigt. Er investering ska ge ett högkvalitativt skydd i många år framöver samt öka värdet på er fastighet. Det är väldigt viktigt för oss att leverera och vi har lång erfarenhet av takomläggning, fasadrenovering och utvändiga måleriarbeten med hela Stor Stockholm som arbetsplats. Se tidigare referensjobb samt vad våra kunder säger om oss här: https://villabygg.se/referenser/ – VI SÄTTER DIN VILLA I FOKUS Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som VillaBygg Stockholm AB har utfört.

Fasadrenovering

Nu är vi klara med ett puts jobb på denna fantastiska villa i Huddinge. Alla sprickor och bom är uppknackade och lagade. Sedan har vi putsat hela huset med en traditionell ädelstänkputs. Vindskivor och takfot har skrapats och målats efter kundens önskemål.

Komplett takomläggning med klassiskt tegelrött tema

Takpapp

Nytt papptak monterades här samt nya gavelbrädor, gavelbeslag & även takfotsbeslag. En arbetsplats med väldigt fin utsikt!

Takrenovering på stuga och attefallshus (Före/Efter)

Här rev vi gammal papp och läkt och kastade gamla pannorna sedan monterade vi ny papp, läkt och la nya BENDERS betongpannor. Även vindskivor / gavelbrädor & gavelbeslag byttes här. Attefallshuset fick ett lyft med borttaget gammalt takfönster och ny råspont och papp

Takomläggning (före/efter)

VillaBygg Stockholm

Hos oss på VillaBygg Stockholm arbetar vi långsiktigt. Er investering ska ge ett högkvalitativt skydd i många år framöver samt öka värdet på er fastighet. Det är väldigt viktigt för oss att leverera och vi har lång erfarenhet av takomläggning, fasadrenovering och utvändiga måleriarbeten med hela Stor Stockholm som arbetsplats.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för VillaBygg Stockholm AB.

G

Fasadmålning

Bra genomfört arbete. Angivet tidschema hölls med marginal. Diskret uppträdande under arbetets gång.

– Gunnar Berndtson (2024-07-15)

A

Nya tak 2 sommarhus i Sthlms skärgård

Mycket nöjd med Villabygg som la våra 2 sommarhus m Plannja trend plåt ute i skärgården på en ö utan bilväg. Gav snabb tydlig offert på vad som skulle utföras. Trevliga, snabba, ordentliga killar. Utfört på överenskommen tid o välstädat. Ger min bästa rekommendation.

– Annika (2023-10-23)

L

Takomläggning takpannor

Själva takpannorna är rakt och snyggt lagda. Övriga trä och plåtarbeten fanns mer att önska. 5 cm långa spikar sticker ner under taksprånget. ser inte så snyggt ut. Mycket skräp kvar på altanens tak, plastband gamla skruvar mm. Lös planka som släppt när man spikat uppifrån, sattes inte tillbaka. Det är ok, men inte mer.

– Lasse (2023-09-03)

Hantverkarens svar

Hej Lasse, Vi har nu varit hos dig och åtgärdat detta. Samt tagit bort spiken som stack ner under takfoten på gavlarna. Vi har även gått upp på altanens tak och runt huset och städat det sista. Hoppas att ni är nöjda och skulle det vara något mer ni undrar över så är det bara att ringa oss. Tack än en gång för förtroendet!

H

Ommålning träpanel

Trevligt och snabb kommunikation med besök innan tydligt offert lämnades. Arbetet utfördes noggrant utan något spill på andra ytor. Så nöjd :-)

– Hans (2022-08-17)

M

Takpannor

Gjorde allt snabbt och tog inte extra betalt för ett tilläggsarbete

– Mathias (2022-07-11)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt