Roslagstull TAK & ENTERPRENAD AB

Välkommen till din byggfirma! Vi är ett mindre företag som kan genomföra alla slags byggarbeten, alltid med kvaliteten och kunden i fokus. Vi gör alla jobb, stora såväl som små, åt både privatpersoner och företag. Vi har hela Stockholm som arbetsområde och utför också uppdrag på andra orter enligt överenskommelse. Vi bygger hus, renoverar kök och badrum, bygger uterum och altaner, byter fönster, lägger golv och tak och mycket mer. Vi har egna bilar och en komplett uppsättning verktyg och samarbetar med kompetenta hantverkare inom VVS, el och plattsättning. Hos oss arbetar konstruktörer och kvalitetsansvariga. Vi innehar F-skattsedel, är ansvarsförsäkrade och våra hushållsnära uppdrag är avdragsgilla enligt ROT. Letar du efter en kompetent byggfirma i Stockholm som kan renovera ditt hus? Hör av dig till oss, vi kan genomföra en renovering med gott resultat, snabbt och effektivt och med stor noggrannhet. Vi kan renovera ditt hus eller din lägenhet i sin helhet, eller så fräschar vi upp delar av kök eller badrum. Vi har medarbetare med alla nödvändiga kompetenser och certifikat – vi gör alltid vårt bästa oavsett om det är ett stort eller litet arbete.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Roslagstull TAK & ENTERPRENAD AB har utfört.

Tak

Tak

Kök

Plattsättning

Murverk

Altan

Fasad

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Roslagstull TAK & ENTERPRENAD AB.

L

Ombyggnad av lägenhet- golv, väggar och tak

Jag är nöjd med deras arbete.

– Lars (2021-10-11)

A

Göra en övervåning på villa

Jag har anlitat Petro för att göra en övervåning på en villa på Lidingö med hjälp av de lyftar jag konstruerat. Efter att taket lyfts byggdes väggar, och fasadtegel murades upp. Våningen försågs med golvvärme. Petro är bra på att organisera arbetet och skaffa yrkesskickliga personer. De kom ofta från Ukraina och var mycket välutbildade. De hade rätt att få arbeta i ett EU land en viss tid.

– Arne (2021-09-30)

G

Nytt tak

Vi anlitade Roslagstull Tak & Entreprenad AB för att lägga nytt tak. De kom i tid, gjorde arbetet på utsatt tid och höll utlovat pris.

– Gunnar och Finn (2021-09-29)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...