M&Z kakel Bygg AB

Bild av företag M&Z kakel Bygg AB

Hej och välkommen till M&Z kakel Bygg AB! Vi är intresserade av ditt projekt. Det är oftast en fördel med ett platsbesök eller en diskussion innan vi kan lämna offert. Om vi inte hör av oss till dig inom kort, är det bra om du kontaktar oss. Vi bjuder professionell kvalitet till konkurrenskraftiga priser! kakelist@hotmail.com Våra kontaktuppgifter: mobilnummer: 0735-81 24 67 Bästa hälsningar Mansur Länk till:

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som M&Z kakel Bygg AB har utfört.

Renovering av toalett samt byte av en köksbänk -

Renovering av toalett samt byte av en köksbänk Mansur hjälpte oss med renovering av en toalett och köket. Vi är väldigt nöjda med jobbet han gjorde och han är både pålitlig och lätt att samarbeta med. Rekommenderas varmt! 2023-07-14 • JOHAN W • Jobbet ledde till fler andra projekt som M&Z Kakel har fått hjälpa oss med.

Toalett med duschutrymme

Vi är jättenöjda med vårt fina duschutrymme och jobbet som Manzor gjorde med det. Det blev ett jättefint resultat på alla sätt Fantastiskt smidigt att Manzor kunde göra alla delar av renoveringen: klinkersättning, elektriker jobb, snickeri mm. Extra fint att han höll avtalet och räkningen så som vi kommit överens om, trots att de stötte på lite "strul" längs vägen och drog ut på tiden. Vi kommer använda oss av Manzor när det är dags igen och vi rekommenderar honom varmt. – Anna (2023-12-12)

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Klinkers i hallen

Köksrenovering

Badrumsrenovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för M&Z kakel Bygg AB.

A

Toalett med duschutrymme

Vi är jättenöjda med vårt fina duschutrymme och jobbet som Manzor gjorde med det. Det blev ett jättefint resultat på alla sätt Fantastiskt smidigt att Manzor kunde göra alla delar av renoveringen: klinkersättning, elektriker jobb, snickeri mm. Extra fint att han höll avtalet och räkningen så som vi kommit överens om, trots att de stötte på lite "strul" längs vägen och drog ut på tiden. Vi kommer använda oss av Manzor när det är dags igen och vi rekommenderar honom varmt.

– Anna (2023-12-12)

J

Renovering av toalett samt byte av en köksbänk

Mansur hjälpte oss med renovering av en toalett och köket. Vi är väldigt nöjda med jobbet han gjorde och han är både pålitlig och lätt att samarbeta med. Rekommenderas varmt!

– Johan W (2023-07-14)

K

Klinkergolv i hallen

Kvaliteten på arbetet var utmärkt och bemötandet från personalen var bra. Företaget kan varmt rekommenderas.

– K Mattiasson (2022-10-18)

E

Renovering och fix i hall, badrum och kök.

Ett vänligt och korrekt bemötande. Är jättenöjd med mitt hallgolv, även kakel ovan diskbänk och nu även med mitt badrum där ny duschvägg satts upp.

– Eva H (2022-06-10)

K

Badrumsrenovering i källare

Mansur gjorde ett stort jobb hos oss i vår villa byggd 1946 under våren-22. Klinkers i hallen och på toalettgolv. Han totalrenoverade även våra våtrum i källaren. Ett mindre badrum med dusch/badkar, toalett och handfat och dels annat våtutrymme - bastugolv, omklädningsrum och dusch. Allt helkaklat, nya brunnar, fläktar etc. Fungerat toppenfint och vi är helnöjda både med proffsigt jobb och med samarbetet. Våtrumscertifiering med intyg efter utfört jobb känns tryggt. Prisvärt dessutom! Rekommenderas varmt!

– Kristiina (2022-05-09)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Kontakt