HD Byggservice AB

HD Byggservice AB är en svensketablerad byggfirma, driven av utbildade snickare. Hannes, utbildad snickare från Stockholm, jobbat inom branschen senaste 25 åren. Arbetat med allt från grund till tak. Daniel, utbildad i England och arbetat inom branschen senaste 15 åren, kom till Sverige med hög ambition till att arbeta och driva egen byggfirma, vilket fungerar utmärkt då han har lätt till att samgå och är extremt noggrann i sitt arbete. Tillsammans har vi 40 års erfarenhet inom branschen och drivit HD Byggservice AB senaste två åren. Vi har till stor del jobbat som servicesnickare, mot försäkringsbolag. Dessa jobb innehöll allt från golvläggningar till köksmonteringar till badrums återställningar (efter exempelvis vattenskador). Senaste månaderna har vi arbetat med att bygga hus, från grund till nock. Inga jobb är för små eller för stora! Vi har en hög yrkesstolthet och ger alltid toppresultat. I rådande pandemi har vi valt att omorganisera vårt arbetssätt till att ha korta, säkra och prisreducerade jobb, direkt till privatperson. Detta för att kunna hålla låga slutpriser. Alla anställda är fullvaccinerade mot covid-19. Vi har giltig ansvarsförsäkring, ger garantijobb och ROT-avdrag. Kontakta oss för frågor samt prisförslag på den tjänst du behöver hjälp med.

Vänliga hälsningar, Hannes & Daniel HD Byggservice AB 072 733 59 37 HDByggservice.Hannes@gmail.com

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för HD Byggservice AB.

Renovering övre rum

Hannes kom förbi på uttalad tid och där vi gick igenom jobbet tillsammans. Efter samråd och Hannes erfarenhet så delade jag upp jobbet i två etapper (Snickare, Målare) för kunna få det maximala med kost etc. Hannes utförde Golv, väggar mm. (Snickerier): Offerten var tydlig och väldigt informativ med kostnad per del. Det var inga problem att välja bort enskilda delar utan en självklarhet att man hade den dialogen mellan. Sen gällande kompetensen på utförande och avslut mm. så ger jag Hannes Väldigt bra poäng på skalan! Under åren har man mött en del offerter och jobb!! Vill du få en tydlig hantverkare med ödmjukhet, så jag kan gott rekommendera Hannes för era framtida projekt. /TW

H

Borttagning av vägg/utökad dörröppning

Vi anlitade HD Byggservice för borttagning av del av vägg, samt nedbyggnad från tak. Vid platsbesök visade Hannes på stort engagemang och var väldigt lyhörd och tydlig med hur han tänkt gå tillväga och vad som kommer krävas. Vi fick dessutom en detaljrik offert. Hannes var kunnig, punktlig och höll oss väl informerade under processen samt utförde jobbet klanderfritt. Vi rekommenderar starkt HD Byggservice!

– Hanna E (2022-12-16)

M

Skärmtak för traktor

Snabbt och effektivt bygge av skärmtak. Väldigt tillmötesgående.

– Magnus (2022-10-15)

T

Byta ut diskho, och diskbänk på befintlig stomme

Anlitade HD Byggservice för att ta bort en gammal diskbänk och installera en ny på den gamla stommen . Arbetet krävde en del uppfinningsförmåga och jag kan bara berömma Hannes som rodde detta i land på ett utmärkt sätt. Det uppstod några problem efter att arbetet hade avslutats men jag har fått bra service och hjälp att åtgärda dem. Jag vill varmt rekommendera HD Byggservice för deras kompetens och trevliga bemötande.

– Thrse (2022-06-03)

E

byte av dörrar

Jag är riktigt nöjd, blev skitbra. Det var absolut inga problem. Han får en femma eftersom jag är tvär nöjd. Kommer anlita honom igen i framtiden.

– Erik K (2022-03-11)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...