HD Byggservice AB

Bild av företag HD Byggservice AB

HD Byggservice AB är en svensketablerad byggfirma, driven av utbildade snickare. Hannes, utbildad snickare från Stockholm, jobbat inom branschen senaste 25 åren. Arbetat med allt från grund till tak. Daniel, utbildad i England och arbetat inom branschen senaste 15 åren, kom till Sverige med hög ambition till att arbeta och driva egen byggfirma, vilket fungerar utmärkt då han har lätt till att samgå och är extremt noggrann i sitt arbete. Tillsammans har vi 40 års erfarenhet inom branschen och drivit HD Byggservice AB senaste två åren. Vi har till stor del jobbat som servicesnickare, mot försäkringsbolag. Dessa jobb innehöll allt från golvläggningar till köksmonteringar till badrums återställningar (efter exempelvis vattenskador). Senaste månaderna har vi arbetat med att bygga hus, från grund till nock. Inga jobb är för små eller för stora! Vi har en hög yrkesstolthet och ger alltid toppresultat. I rådande pandemi har vi valt att omorganisera vårt arbetssätt till att ha korta, säkra och prisreducerade jobb, direkt till privatperson. Detta för att kunna hålla låga slutpriser. Alla anställda är fullvaccinerade mot covid-19. Vi har giltig ansvarsförsäkring, ger garantijobb och ROT-avdrag. Kontakta oss för frågor samt prisförslag på den tjänst du behöver hjälp med.

Vänliga hälsningar, Hannes & Daniel HD Byggservice AB 072 733 59 37 HDByggservice.Hannes@gmail.com

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för HD Byggservice AB.

J

Dela vardagsrum med ny innervägg och dörr

Ett mycket positivt omdöme om HD Byggservice, som snabbt och skickligt installerade en vägg med dörr, så att vår dotter fick ett efterlängtat eget rum. Snickaren, Hannes, var noga med att anpassa installationen efter våra önskemål.

– Johan (2024-02-19)

L

Montering växthus 3 kvadrat

Vi har anlitat HD Byggservice som har utmärkta arbeten med montering av växthus, fönsterbyte, rivning av vägg och återuppbyggnad av nya väggar och golvläggning. Hannes är noggrann, planerar och kommer med lösningar, håller tidplaner och arbetar väldigt effektivt. Utmärkt kommunikation och noggrant utförda arbeten! Vi rekommenderar Hannes och HD Byggservice Ab för noggranna arbeten som håller hög kvalitet!

– Linda Almqvist (2024-01-04)

A

Rivning av icke bärande vägg mellan två lägenheter

HD Byggservice gjorde ett mycket bra jobb med rivning av en tjock vägg mellan två lägenheter. Hannes jobbade snabbt och effektivt och jobbet blev gjort till ett mycket rimligt pris. Vi är väldigt nöjda med resultatet.

– Anne och Alexander (2023-08-23)

E

Pergola

Mycket pålitliga, bra planering och utförande.

– Ella (2023-08-17)

O

Innervägg i garage i BRF

Proffesionellt utfört arbete, kostnad enligt offert, inga överraskningar.

– Oskar (2023-05-25)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt