HD Byggservice AB

Bild av företag HD Byggservice AB

HD Byggservice AB är en svensketablerad byggfirma, driven av utbildade snickare. Hannes, utbildad snickare från Stockholm, jobbat inom branschen senaste 25 åren. Arbetat med allt från grund till tak. Daniel, utbildad i England och arbetat inom branschen senaste 15 åren, kom till Sverige med hög ambition till att arbeta och driva egen byggfirma, vilket fungerar utmärkt då han har lätt till att samgå och är extremt noggrann i sitt arbete. Tillsammans har vi 40 års erfarenhet inom branschen och drivit HD Byggservice AB senaste två åren. Vi har till stor del jobbat som servicesnickare, mot försäkringsbolag. Dessa jobb innehöll allt från golvläggningar till köksmonteringar till badrums återställningar (efter exempelvis vattenskador). Senaste månaderna har vi arbetat med att bygga hus, från grund till nock. Inga jobb är för små eller för stora! Vi har en hög yrkesstolthet och ger alltid toppresultat. I rådande pandemi har vi valt att omorganisera vårt arbetssätt till att ha korta, säkra och prisreducerade jobb, direkt till privatperson. Detta för att kunna hålla låga slutpriser. Alla anställda är fullvaccinerade mot covid-19. Vi har giltig ansvarsförsäkring, ger garantijobb och ROT-avdrag. Kontakta oss för frågor samt prisförslag på den tjänst du behöver hjälp med.

Vänliga hälsningar, Hannes & Daniel HD Byggservice AB 072 733 59 37 HDByggservice.Hannes@gmail.com

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som HD Byggservice AB har utfört.

Nät på balkong, Mycket trevlig hantverkare

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för HD Byggservice AB.

E

Bästa!!

Det är tredje gången vi anlitar detta företag. Denna gång var det dags att renovera delar av källaren. Vi flyttade på en dörr, rev garderober, rev förvaringsrum, la nytt golv, tog bort en brunn mm. Vi är supernöjda. Dom är väldigt trevliga, Hannes är väldigt rak och lätt att kommunicera med. Vi är supernöjda med jobbet. Nästa gång blir det att renovera tvättstugan och badrummet och då kommer vi självklart välja detta företag.

– Ewa (2024-06-13)

P

Nät på balkong, Mycket trevlig hantverkare

Jag ville ha hjälp med att sätta nät på min balkong så inte mina katter ramlar ut . Jag är så nöjd man kan bli . Det är skickligt byggt , snyggt och fint . Och framför allt jätte tryggt . Det är byggt så satt det är nät från golv till tak . Kom enligt avtalad tid och det gick smidigt och snabbt . Bra pris och mycket trevlig Hantverkare.

– Petra (2024-06-13)

E

Stockholms bästa byggföretag!

Hannes kom hem till oss och tittade på vad vi ville göra, skickade en supertydlig offert och gjorde sedan tre veckors arbete på sex dagar tillsammans med sina lika duktiga och noggranna kollegor. Bemötande, kommunikation, noggrannhet och inte minst otroligt tempo var rakt igenom imponerande. Kommer aldrig att vilja ha hit någon annan byggare.

– Esse (2024-05-20)

J

Dela vardagsrum med ny innervägg och dörr

Ett mycket positivt omdöme om HD Byggservice, som snabbt och skickligt installerade en vägg med dörr, så att vår dotter fick ett efterlängtat eget rum. Snickaren, Hannes, var noga med att anpassa installationen efter våra önskemål.

– Johan (2024-02-19)

L

Montering växthus 3 kvadrat

Vi har anlitat HD Byggservice som har utmärkta arbeten med montering av växthus, fönsterbyte, rivning av vägg och återuppbyggnad av nya väggar och golvläggning. Hannes är noggrann, planerar och kommer med lösningar, håller tidplaner och arbetar väldigt effektivt. Utmärkt kommunikation och noggrant utförda arbeten! Vi rekommenderar Hannes och HD Byggservice Ab för noggranna arbeten som håller hög kvalitet!

– Linda Almqvist (2024-01-04)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt