HD Byggservice AB

HD Byggservice AB är en svensketablerad byggfirma, driven av utbildade snickare. Hannes, utbildad snickare från Stockholm, jobbat inom branschen senaste 25 åren. Arbetat med allt från grund till tak. Daniel, utbildad i England och arbetat inom branschen senaste 15 åren, kom till Sverige med hög ambition till att arbeta och driva egen byggfirma, vilket fungerar utmärkt då han har lätt till att samgå och är extremt noggrann i sitt arbete. Tillsammans har vi 40 års erfarenhet inom branschen och drivit HD Byggservice AB senaste två åren. Vi har till stor del jobbat som servicesnickare, mot försäkringsbolag. Dessa jobb innehöll allt från golvläggningar till köksmonteringar till badrums återställningar (efter exempelvis vattenskador). Senaste månaderna har vi arbetat med att bygga hus, från grund till nock. Inga jobb är för små eller för stora! Vi har en hög yrkesstolthet och ger alltid toppresultat. I rådande pandemi har vi valt att omorganisera vårt arbetssätt till att ha korta, säkra och prisreducerade jobb, direkt till privatperson. Detta för att kunna hålla låga slutpriser. Alla anställda är fullvaccinerade mot covid-19. Vi har giltig ansvarsförsäkring, ger garantijobb och ROT-avdrag. Vi erbjuder alltid upp till 30 dagars faktura. Kontakta oss för frågor samt prisförslag på den tjänst du behöver hjälp med.

Vänliga hälsningar, Hannes & Daniel HD Byggservice AB 072 733 59 37 HDByggservice.Hannes@gmail.com

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för HD Byggservice AB.

T

Byta ut diskho, och diskbänk på befintlig stomme

Anlitade HD Byggservice för att ta bort en gammal diskbänk och installera en ny på den gamla stommen . Arbetet krävde en del uppfinningsförmåga och jag kan bara berömma Hannes som rodde detta i land på ett utmärkt sätt. Det uppstod några problem efter att arbetet hade avslutats men jag har fått bra service och hjälp att åtgärda dem. Jag vill varmt rekommendera HD Byggservice för deras kompetens och trevliga bemötande.

– Thrse (2022-06-03)

E

byte av dörrar

Jag är riktigt nöjd, blev skitbra. Det var absolut inga problem. Han får en femma eftersom jag är tvär nöjd. Kommer anlita honom igen i framtiden.

– Erik K (2022-03-11)

C

ta bort vägg, lägga parkett,

Jag är väldigt nöjd med hur de genomfört rivning, målning, montering samt parkett.. Arbetet har genomförts på avtalat tid och med trevligt bemötande.

– Christine L (2022-03-01)

H

Renovering lägenhet

Fick snabb, smidig och professionell hjälp att inom en tidsbegränsad period renovera upp min nyköpta lägenhet. Rivning av platsbyggda garderober & väggar, nytt golv i hall, sovrum & vardagsrum, socklar och lister, ny platsbyggd garderob och taksänkning i hall med inbyggda spottar. Perfekt slutresultat och kommer definitivt anlita HD Byggservice om jag behöver hantverkar-hjälp i framtiden!

– Helen (2022-02-25)

M

Sätta dit två skjutdörrar, innertak med gipsskivor

Otroligt missnöjd över HD Byggservice och Hannes. Förutom dåligt kundbemötande, otrevliga och ingen känsla för service utfördes arbetet helt utan finish. Påbörjade arbetet försent, var dubbelbokad och vårt arbetet stressades och kastades ihop. La på extra utöver offerten som inte förankrades. Nu är hela arbetet slutfört men fortfarande är en stort tak som skulle målas inte färdigställt, detta har påtalats men utan återkoppling.

– Maria (2022-01-25)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...