Nexum Bygg AB

Bild av företag Nexum Bygg AB

Välkommen till Nexum Bygg AB. Vi är ett byggföretag som utför alltifrån inredningar till ombyggnationer av hela fastigheter. Nexum Bygg kan genomföra alla slags byggarbeten, alltid med kvalitet och kunden i fokus.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Nexum Bygg AB har utfört.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Nexum Bygg AB.

M

Ombyggation av förråd i garaget till tvättstuga

Tog lite längre tid än väntat innan de kom loss från det tidigare uppdraget. Men väl här så är jag nöjd med valet. Han som mestadels var här var mycket kunnig, trevlig, lyhörd och hårt arbetande. En värmepump skulle installeras och semestern närmade sig. Då valde de att skjuta sin semester något för att göra klart hos oss. Jag kommer högst troligen att anlita Nexum Bygg igen.

– Mikael Salling (2022-08-23)

A

Klinker på bottenplan

Noggrann, proffsig, snabb. Höll deadline utan problem och jobbet är verkligen snyggt utfört. Vi är så nöjda och kommer absolut anlita dem igen! Rekommenderar dem till alla vi känner!

– Anna (2022-06-02)

P

Sätta Gips i ett rum,

Jag var mycket nöjd. Han har svarat på kommunikation, sms o mail, inom några få timmar. Kom på lovad tid både för att titta på jobbet o för att utföra jobbet. Fakturan kom adekvat. Trevlig under arbetet. Resultatet som önskat. Satte gips i ett rum. Egentligen vill jag inte att fler får veta hur bra han är för jag ser gärna att han fortsätter jobba hemma hos mig med 2 större projekt 😆

– Pernilla (2021-11-25)

E

Bra utfört måleri arbete

Vi var riktigt nöjda med Nexums jobb hos oss. Det handlade om förberedelse av ytskikt inför måleri och tapetsering, samt utförande av själva tapetseringen. Allt var mycket noggrant gjort och han höll god ordning omkring sig under arbetets gång. Vi skull definitivt kunna tänka oss att anställa honom igen.

– Ernest (2021-11-20)

J

Bra och noggrann

Bra utfört och noggrant. Miroslaw Är mycket trevlig och duktig på sitt jobb. Vi är mycket nöjda med hur jobbet blev utfört och resultatet.

– Jonas (2021-11-17)

Kontakt