BRM Snickeri & Måleri

Bild av företag BRM Snickeri & Måleri

Hej och välkommen till BRM Snickeri & Måleri Har det blivit dags att måla om huset eller renovera om den då har du kommit rätt, anlita erfarna och yrkesutbildade målare & snickare. Vi utför allt inom bygg & renovering samt invändig och utvändig målning. ✔ Bredspackling Spackling ✔ Vävning ✔ Målning Tapetsering ✔ Snickeriarbete ✔ Stenläggning ✔ Takmålning ✔ Takläggning ✔ Takrenovering ✔ Plattsättning ✔ Målar och renoverar fönster ✔ Väggar, tak, snickerier och målning ✔ Renoverar trappor Kostnadsfri rådgivning och offert. Fasta priser samt timpris beroende på jobbets storlek samt art Vi jobbar rent och noggrant. Vi garanterar alltid nöjda kunder ROT-AVDRAG 30% direkt på faktura. Vi har goda referenser

BRM Snickeri & Måleri 📍 Fridhemsgatan 42, 374 41 KARLSHAMN 📞 073-585 09 24 ✉️ som@brm.nu

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som BRM Snickeri & Måleri har utfört.

Fasadmålning

Fasadmålning

Invändig målning

Invändig målning

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för BRM Snickeri & Måleri.

G

Ommålning utvändigt av hus

Ett fantastiskt bra jobb och snabbt utfört arbete av målning och byte av vindskivor. Kan verkligen rekommendera dessa då de har öga för detaljer.

– Göran (2024-06-20)

D

Tillbyggnad utav sovrum med loft

Vi upplevde att företaget förstod vår vision och önskan över hur vi ville ha det samt att vi fick tips och råd som gjorde våra visioner ännu bättre av tillbyggnaden av huset samt byte av panel runt om i hela huset. Även andra smådetaljer kring snickeri. Arbetarna jobbar effektivt, väldig noggranna och alltid i tid. De jobbar i ur och skur! Vi är oerhört nöjda över att vi valde BRM SNICKERI & MÅLERI och vi kan varmt rekommendera företaget.

– Dennis (2023-11-23)

A

Villamålning fasad 200kvm

Jag är helnöjd med företaget och hur de åtgärdade målning och renovering utvändigt på mitt hus. Kommer vid behov att utan tvekan anlita dem igen.

– Ann-Christine (2023-06-15)

P

Alltid nöjd med detta team

Punktlighet, noggranna med hög arbetsmoral. Är 4e gången jag anlitar dem, alltid nöjd.

– Peter (2023-06-14)

M

Renovering av vårt hus

Företaget har hjälpt oss med renovering av vårt hus från sekelskiftet. Det har varit allt från invändig renovering till renovering av fasaden. Vi har alltid fått ett trevligt bemötande och arbetet har varit väl utfört.

– Maria P (2023-04-20)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Kontakt