BRM Snickeri & Måleri

Hej och välkommen till BRM Snickeri & Måleri Har det blivit dags att måla om huset eller renovera om den då har du kommit rätt, anlita erfarna och yrkesutbildade målare & snickare. Vi utför allt inom bygg & renovering samt invändig och utvändig målning. Bredspackling Spackling Vävning Målning Tapetsering Snickeriarbete Stenläggning Takmålning Takläggning Takrenovering Plattsättning Målar och renoverar fönster Väggar, tak, snickerier och målning Renoverar trappor Kostnadsfri rådgivning och offert. Fasta priser samt timpris beroende på jobbets storlek samt art Vi jobbar rent och noggrant Vi tar hand om Rot-Avdraget och ni betalar endast 30% av arbetskostnaden Vi garanterar alltid nöjda kunder ROT-AVDRAG 30% direkt på faktura. Vi har goda referenser

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som BRM Snickeri & Måleri har utfört.

Referensjobb "Fasadmålning" utfört av BRM Snickeri & Måleri

Fasadmålning

Referensjobb "Fasadmålning" utfört av BRM Snickeri & Måleri

Fasadmålning

Referensjobb "Invändig målning" utfört av BRM Snickeri & Måleri

Invändig målning

Referensjobb "Invändig målning" utfört av BRM Snickeri & Måleri

Invändig målning

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för BRM Snickeri & Måleri.

K

Målat om hela huset 1,5 plan 200kvm samt plåt

Det har fungerat väldigt bra när de väl kom igång, va lite försenat men när de kom igång flöt arbetet på bra och de var supertrevliga, inget konstigheter. Fick nog t.o.m lite rabatt. Sista dagen körde de all in 6 gubbar för att bli klara i utsatt tid. Den kompletta målningen av vårat hus gjordes i månadsskiftet sep/okt i Osby! Valle är en väldigt trevlig kille och jag rekommenderar dem starkt!

– Kenny (2015-09-29)

E

Fönsterrenovering Sommarstuga

Kittade om målade fönster, fungerade bra var snabba..Vi är jättenöjda. Detta är på vår sommarstuga i Blekinge! De höll det avtalade priset och var klara innan utsatt tid.

– ERICA (2015-08-15)

R

Fasadmålning samt staket och grindar, Tärnö Karlshamn.

Fick dem som rekommendation och kan inte säga annat än att jag är väldigt nöjd med deras arbete och hela bemötandet. De tvättade samt målade hela huset 2 ggr, fixade även hängrännor och vindskivor och målade staket och grindar. De höll tiden, var snabba och effektiva, resultatet blev helt perfekt. Har rekommenderat dem till andra och anlitar honom mer än gärna igen i framtiden.

– RONNY MATTSSON (2015-06-01)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...