Riddarhem Fastigheter AB

Bild av företag Riddarhem Fastigheter AB

Välkommen till Riddarhem Fastigheter AB! Riddarhem är ett konsultföretag som bildades år 2020. Vi kan allt från bygglovsfrågor, ritningsunderlag (egen konstruktör!), fastighetsbildning mm. Fastighetsbranschen är komplex och kan vara svårbegriplig för den som inte är insatt, fastighetsrätten präglas av mängder av olika lagrum och bestämmelser, alla med sina unika undantag och särskilda tolkningar. Här kommer vi in i bilden med möjlighet att hjälpa dig ta bra beslut med din fastighet! Tillsammans med kunden arbetar vi för att hitta effektiva lösningar till utmaningarna, hör av dig så hjälper vi dig! https://riddarhem.se/ tom.laumola@riddarhem.se 070 445 1128

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Riddarhem Fastigheter AB.

A

Undersöka möjligheterna till att bygga gäststuga på sjönära tomt,

Resultatet blev mycket bra, både pris och tidsplan hölls.

– Agneta (2023-04-06)

Hantverkarens svar

Tack Agneta, hoppas det blir bra med gäststugan. Hälsningar, Tom

R

Bygglovsansökan

Jag anlitade Tom för att hjälpa mig med en bygglovsansökan för insyns skyddande mur, plank och staket på vår tomt. Tom är professionell och trevlig och agerar bollplank på ett mycket bra sätt. Det känns tryggt att ha den kompetensen att luta sig emot. Han levererar i tid, svarar snabbt och är närvarande och engagerad under processens gång.

– Roger (2023-03-28)

Hantverkarens svar

Tack Roger, det är kul att höra dina fina ord. Tack för förtroendet! Hälsningar, Tom

T

Konsultation takstolar

Vi kontaktade Riddarhem för att få hjälp att utreda möjligheterna att göra om en vind till inrett loft. Riddarhem hade själva inte möjlighet att göra beräkningarna men fungerade som förmedlar till externt företag. Tom på Riddarhem skötte allt mycket professionellt. Trevligt bemötande och en mycket snabb och tydlig kommunikation som annars känns ganska sällsynt i ”konstruktionsbranschen”. Av alla de företag vi kontaktade för att få hjälp med detta var Riddarhem de som svarade snabbast och som snabbast kunde förmedla en lösning/hjälp. Även det externa företaget som Riddarhem anlitade var mycket snabba och trevliga. Vi har bara positiva erfarenheter av Riddarhem!

– Thomas (2023-03-13)

Hantverkarens svar

Tack Thomas, det var vårt nöje att få bistå dig i ditt projekt! Hälsningar, Tom

C

Ritning/konstruktions arbeten.

Lyhörda och engagerade. Anlitat dom för flera ritning/konstruktions arbeten. Tydliga i pris och inga överraskningar. Helt klart en 5/5

– Christopher (2022-03-22)

Hantverkarens svar

Tack för ditt omdöme, och tack för det återkommande förtroendet! Hälsningar, Tom

F

Öppning i bärande vägg (Bostadsrätt, 1930)

Riddarhem Fastigheter agerade snabbt, taktfullt och i linje med våra förväntningar när vi enligt stadgarna i vår Bostadsrättsförening vart tvungna att söka tillstånd för hålupptagning i bärande vägg. Vi fick genom BraByggare kontakt med Riddarhem Fastigheter, och strax därpå vart vi igång med arbetet baserat på en överenskommelse om fastprisavtal och förväntat resultat (godkännande från vår styrelse). Under arbetets gång fick vi snabb respons och kunde efter två vändor med styrelsen inhämta ett godkännande för att ta ned väggen enligt konstruktionsanvisningarna framställda av Riddarhem.

– Fredrik (2022-02-16)

Hantverkarens svar

Roligt att det gick att lösa smidigt, tack för förtroendet Fredrik! Hälsningar, Tom

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt