Östgöta Bygg & Interiör AB

Bild av företag Östgöta Bygg & Interiör AB

Östgöta Bygg & Interiör är ett byggföretag som utför allt från att byta ytterdörren på ditt hus till totalrenovering av din drömvilla. 🔨Ombyggnad & tillbyggnad 🔨Kök 🔨Våtutrymmen Med tät kundkontakt finns vi med från planeringsfasen till det färdiga resultatet, allt för att kunna möta kundens behov och önskemål! Vi arbetar med våtutrymmen såsom badrum & tvättstugor, där har vi bred kunskap inom området och samarbetar med aktörer som innehar säkert vatten och BKR intyg, allt för att ni som kund ska känna er trygga med oss.

Mattias Holm 📞 070-215 76 22 📧 mattias.holm@ostgotabygginterior.se MORÄNVÄGEN 8 59544 Mjölby Besök gärna min Instagram! Danny Aneskär 📞 070-147 69 54 📧 danny.aneskar@ostgotabygginterior.se FLÄDERVÄGEN 13 618 33 Kolmården

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Östgöta Bygg & Interiör AB har utfört.

Köksrenovering (före/efter)

Köksrenovering (före/efter)

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Östgöta Bygg & Interiör AB.

A

Bygga ut entrén/förstubro

Bra kommunikation med byggarna och vi kunde bolla idéer utifrån våra önskemål och deras kunskaper. Lite ont om tid i beslut angående vissa val, men det löste sig också. Rekommenderar företaget till andra.

– Annica (2023-07-07)

K

Riva och sätta in kök Lägga in ny matta

Mkt trevlig personal Flexibla o kom med egna förslag Höll tider o hörde av sig om det var ngt Snabbt svar på mina frågor Kommer att göra fler jobb för mig.

– Kerstin (2022-02-10)

S

Byte av ytterdörr!

Ytterdörr bytet gick galant :)! Snabb, noggrann håller det som utlovats.

– Stefan (2021-12-02)

J

Klockrent bemötande och klanderfritt

Mattias kom på utsatt tid och har slutfört samtliga jobb jag anlitat honom till inom den utsatta tidsspannet! Både ombyggnation av trapphus och panelbyte på garaget.

– Jimmy (2021-10-15)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt