Jfn Nordic ab

Bild av företag Jfn Nordic ab

Välkommen till Jfn Nordic ab, Står för mycket god service & kvalité! Gör det mesta inom snickeri och byggnationer. Ex: Köksrenoveringar, rivning, altaner, takrenoveringar, finsnickeri, plåtarbeten, fasadbyten, fönster och dörr byten, golv, målning, rivning, ombyggnader och tillbyggnader även plattsättning. Ring eller mejla mig så hjälper jag dig med ditt bygg projekt,

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Jfn Nordic ab har utfört.

Takläggning,

Pågående takläggning och liten inbyggnation utav farstu,

Skoställ,

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Jfn Nordic ab .

N

En utomhustrappa med räcken.

Lyhördhet för våra önskemål. Skickligt hantverk!

– Nordh (2022-08-23)

L

Mäta, beställa och sätta upp spegelskjutdörrar i vår hall samt att byta ut en fönstersmyg.

Jfn nordic ab har hjälpt oss med att mäta, beställa och sätta upp spegelskjutdörrar i vår hall samt att byta ut en utvändig fönstersmyg som var dålig. Vi fick ett bra bemötande och arbetet utfördes enligt överenskommelse.

– Leo (2022-06-27)

E

Jfn Nordic AB anlitades för att sätta in nya fönster i vår villa.

Jfn Nordic skötte allt från beställning av fönster till att fönsterna satt på plats. Trevliga och professionella hantverkare som vi skulle anlita igen när något behövs åtgärdas. Slutresultatet blev exakt vad vi önskat. Som betyg ger vi Jfn Nordic AB en stor 5!!!!

– Eva (2021-10-20)

S

Superseriös

En duktig hantverkare som är enkel att anlita. Hjälpte oss med allt till vår altan. Fixade ritningar, beställningar mm och höll tidsplanen och kostnadsram. Rekommenderas varmt till alla.

– Sören (2020-09-02)

Kontakt