Taksäkerhet Väst AB

Taksäkerhet Väst Vi är erfarna takläggare och erbjuder montage med bitumenprodukter som är anpassade för det nordiska klimatet. Vi arbetar med termisk isolering, takvegetation, papptak, tätskikt på gårdsbjälklag och taksäkerhet. I folkmun är vi pappläggare. Hållbara metoder inom papptak Vi har yrkesstoltheten kvar när det kommer till det estetiska och tillhandahåller kreativa lösningar för kunden som följer dagens riktlinjer. Vi är utbildade och certifierade genom våra leverantörer, vi jobbar bara med produkter som är CE-/P-märkta och godkända av SITAC och SP. Vi arbetar med tätskikt från Trebolit som är en av endast två tätskiktsleverantörer i Sverige som är godkända av Byggvarubedömningen. Taksäkerhet Väst är en nystartad avdelning i Västra Götaland med angränsande län av det etablerade Taksäkerhet Syd i Skåne. Vi är en trygg partner med lång erfarenhet när du ska lägga nytt tak eller renovera det gamla! Kontakta oss på: Emil Björklund 0704–67 42 61 info@taksakerhetvast.se

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Taksäkerhet Väst AB har utfört.

Referensjobb "Takomläggning" utfört av Taksäkerhet Väst AB

Takomläggning

Att kontraktera Taksäkerhet Väst som totalentreprenör vid takomläggning innebär mindre jobb för dig som beställare. Som takläggare samordnar vi med plåtslagare, snickare, elektriker, ställningsbyggare etc.

Referensjobb "Nyproduktion av papptak" utfört av Taksäkerhet Väst AB

Nyproduktion av papptak

Att kontraktera Taksäkerhet Väst som underentreprenör för takentreprenaden innebär mindre problem för er som beställare, utsatta tider hålles och högsta kvalitet på utförande och material lovas.

Referensjobb "Service" utfört av Taksäkerhet Väst AB

Service

Vi har en servicepolicy som säger att vid stormskador eller andra plötsliga läckage så ska vi vara ute hos er för konsultation inom 24h och arbetet påbörjat inom 72h. På så sätt minimera fortsatt skada på eller runt din egendom och eventuella vattenskador invändigt.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Taksäkerhet Väst AB.

Nytt papptak

Offerten var tydlig. Det var mycket trevliga personer som lade taket. Och de gjorde det snabbt och noggrant. De städade ordentligt efter sig. Det ser mycket bra ut och jag är mycket nöjd. Allt detta dessutom till ett bra pris.

R

Byte av takbeläggning gummiduk till takpapp

Kom i tid och arbetade snabbt och effektivt till ett rimligt pris.

– Ragnar (2022-09-02)

L

Byta ut läckande plåttak mot papp

Snabbt och effektivt utfört jobb.

– Lennart (2022-07-31)

K

Byta papp på tak

Väl utfört arbete.

– Kristian (2017-11-08)

J

Omläggning Papptak Garage

Pålitliga och duktiga killar.

– Joakim (2017-06-04)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...