iDeaqa design

Bild av företag iDeaqa design

RENOVERING, OMBYGGNAD, TILLBYGGNAD TJÄNSTER I HELA STOCKHOLMS LÄN Alla våra bygg- och husrenoveringstjänster utförs med ett individuellt förhållningssätt till varje projekt, enligt byggnadsmyndighetens föreskrifter och varje förfarande noggrant övervakat. Dessutom är våra proffs mycket erfarna och kvalificerade byggare som kan leverera alla dina krav.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som iDeaqa design har utfört.

Husmålning i Slatsjöbaden

Badrum på Ekerö

Badrum i Enskede

Viksberg - Markarbete - Marksten

Södermalm - Lägenhetsrenovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för iDeaqa design.

J

Återställning av vägg och tak i sovrum plus golv i hall och sovrum.

Mycket proffsigt hantverk och bemötande. Efter en vattenskada orsakad av läckande element hos grannen ovanför revs tak och vägg ut för att låta allt torka. iDeaga Design skötte återställandet av ytskickten och det sköttes riktigt bra. I samma veva lät vi dem även måla om våra golv i både hall och ett sovrum (där golven inte gick att slipa) med mycket bra resultat. Om vi behöver fixa något mer i lägenheten kommer vi välja dom.

– Jonathan (2023-11-21)

P

Målning av väggar och tak i 4:a

Mindis och hans medhjälpare är hantverkare som vi trodde att man bara kunde drömma om, men som finns i verkligheten. Mindis är kunnig, skicklig, lyhörd, låter kunden fatta besluten men hjälper till med underlag och synpunkter, har ett fantastiskt minne för detaljer, löser alla upptänkliga problem och är trevlig att ha att göra med. I vårt fall gällde det renovering av ett kök och målning av en lägenhet. Vi är mycket glada för att vi valde Ideaqa design.

– Per (2023-11-06)

A

Spackling och målning av hall samt mindre rum

Mindis och hans medarbetare gjorde ett fantastiskt jobb med malning och spackling i vår lägenhet. De höll tidsplanen, var flexibla när andra hantverkare strulade, var bra på att kommunicera och gjorde även en del extra arbeten till ett mycket rimligt pris. Vi kan varmt rekommendera iDeaqa design

– Anne och Alexander (2023-08-23)

T

Plank/staket för insynsskydd mot granne

Väldigt trevligt bemötande, kunniga hantverkare. Väldigt bra utfört jobb och vi är supernöjda.

– Tom (2023-06-29)

E

Sovrum Farsta, fixa spricka i lättbetong.

Proffsigt bemötande och utförande, lätt att prata med. Rekommenderas!

– Emil (2023-05-08)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt