Lomma Plåt & Bygg AB

Vi är ett mindre byggföretag som startades i början av 2021. Trots att företaget är ungt så besitter vi stor kunskap och har mycket erfarenhet av branschen.  Vår ambition är att du som kund ska känna dig trygg från början till slut när du anlitar oss. Vi vill vara kreativa och kommunicera med dig för att komma fram till dom bästa lösningarna. Vi har mångårig erfarenhet av både bygg- och plåtbranschen. Vi innehar giltigt kollektivavtal med Byggnads samt godkända för F-skatt.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Lomma Plåt & Bygg AB har utfört.

Referensjobb "Attefall" utfört av Lomma Plåt & Bygg AB

Attefall

Referensjobb "Altan" utfört av Lomma Plåt & Bygg AB

Altan

Referensjobb "Takläggning" utfört av Lomma Plåt & Bygg AB

Takläggning

Referensjobb "Vi har kollektivavtal för våra anställda." utfört av Lomma Plåt & Bygg AB

Vi har kollektivavtal för våra anställda.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Lomma Plåt & Bygg AB.

E

Förrådsbyggnad Strandvägen Lomma

Nöjd kund från första byggmöte till avslutat arbete. De utförde ett bra arbete utifrån ritningar, alltid med ett personligt och proffsigt bemötande. De meddelade i god tid när arbetet skulle utföras och även hur lång tid hela projektet skulle ta.

– Eva (2022-05-13)

S

Proffsiga, lyhörda, pålästa och branschkunniga

Jag lämnar mina varmaste rekommendationer, arbetslaget var både lyhörda, trevliga och väl pålästa på de byggregler som gäller. Utförde arbetet på utsatt tid.

– Sleiman (2022-02-10)

J

Utbyggnad av sommarstuga

Är nöjd kund! Lomma Plåt & Bygg AB utförde en tillbyggnad på vår sommarstuga på totalentreprenad. Bra kommunikation, professionella och trevliga hantverkare som resulterade i ett bra utfört arbete.

– Jonas (2021-05-01)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...