Shersweden AB

Bild av företag Shersweden AB

Shersweden AB är ett familjeägt företag som startades 2018. Målsättningen med Ditt Tak har alltid varit att höja kvalitén inom takbranschen och kunna erbjuda säkra och tåliga tak. Vi strävar dagligen efter att leverera snabbt och tryggt utan att tumma på kvalitén, vilket även är Ditt Taks ledord. Vi utför ALLT inom bygg kan hjälpa dig med ex, målning, fasadmålning, altaner, fasader, ombyggnader och tillbyggnader med mera. Låt oss förklara lite mer om hur vi jobbar efter dessa kärnvärden:

EFFEKTIVT Vi svarar alltid på en offertförfrågan inom 24 timmar, genom att ringa upp och boka en tid för en kostnadsfri husbesiktning. Efter besiktningen har du offerten i handen inom 48 timmar. Det kallar vi effektivitet. TRYGGHET En nära dialog med våra kunder är en självklarhet för oss. För att det ska kännas tryggt och enkelt får du samma kontaktperson, från offert till färdig takomläggning. Förutom nöjda kunder och stolta referenser, lämnar vi även 10 års garanti på alla våra jobb. Det är trygghet för våra kunder KVALITÉ Vi jobbar med högkvalitativa produkter från välkända leverantörer såsom Benders och Monier för att säkerställa att ditt nya tak kommer att hålla i många år framöver. Alla våra takpannor är ytbehandlade för bästa möjliga skydd. Vi tummar aldrig på kvalitén! VAD GÖR Ditt Tak? Vi gör takomläggningar med högsta kvalité med specialisering inom: Tegelpannor Ytpapp till garage/förråd Tillhörande plåtslageri CERTIFIKAT&UTBILDNINGAR BAS U och BAS P Heta Arbeten Ställningsutbildning SSG Entre Produktutbildning av Mataki F-skatt och Allriskförsäkring Försäkring upp till 10 miljoner 📞 0728640785 📧 info@ditttak.se Text visas om bilden är trasig

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Shersweden AB har utfört.

Vi på Ditt tak!

Takrenovering

Takrenovering

Takrenovering

Pågående takomläggning

BILD 1/2

Slutresultat Takomläggning

BILD 2/2

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Shersweden AB.

P

Bila Betong,

Allt gick jätte bra! Snabbare än väntat, kan rekommendera Alisher och Shersweden/Ditt tak. Inget att klaga på, städade efter sig.

– Petter (2024-04-30)

C

Byte av 3 st tak + div reparationer

Mkt bra arbete och kommunikation ang. de olika objekten varav 2 st tak var k märkta = samarbete med länsstyrelsen. Noggrann och lyhörd.

– Charlotta (2024-03-18)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt