Renovera Badrum Stockholm AB

Bild av företag Renovera Badrum Stockholm AB

Renovera Badrum Stockholm AB är ett fullfjädrat byggföretag med fokus på kunden. Vår ambition är att vara Stockholms bästa och tryggaste byggföretag och det självklara valet för såväl privatpersoner som företag när det är dags att bygga om eller renovera. Vår styrka är att vi är lyhörda för kundens önskemål och förstår att det är detaljerna som är avgörande för ett perfekt slutresultat. Vi tror att det är därför våra kunder rekommenderar oss till sina vänner och bekanta. Vi arbetar endast med professionella, betrodda och beprövade underentreprenörer för att garantera ett fackmannamässigt utfört arbete – och vi följer alltid branschstandard, så som Säker Vatten. Vi hjälper gärna våra kunder med: – Totalrenoveringar – Badrumsrenoveringar – Köksrenoveringar – Köksflyttar – Måleriarbeten – VVS-arbeten och stambyten – Golvslipning och golvläggning Vi kommer gärna ut och tittar på ditt byggprojekt oavsett om det gäller en villa, radhus eller lägenhet i hela Stor-Stockholm. Kika gärna på denna nybyggnation som vi utförde i Tyresö: https://www.youtube.com/watch?v=UBc9s4AqWTw

TELEFON: 📞 0707 - 88 73 20 📧 info@renoverabadrumsthlm.se

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Renovera Badrum Stockholm AB har utfört.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Renovera Badrum Stockholm AB.

T

Guest bathroom update

Väldigt nöjd med slutresultatet av helrenovering av våran gäst badrum. Kan varmt rekommendera företaget!

– Tiia (2024-05-05)

P

Tvättstuga och fd pannrum behöver nya ytor

Är mycket nöjd med Renovera Badrum Stockholm AB, Akram och grabbarna gjorde ett mycket bra jobb hos oss. Inga konstigheter från offert till sista faktura.

– Per i Täby (2022-07-18)

C

Badrum

Jag ger jobbet 5 stjärnor! Perfekt utfört och gjort ett bra jobb!

– Caroline B (2022-03-07)

M

Renovering av badrum 4m2

Akramjon ger ett bra intryck och är mån om att projektet skall bli bra. Han har tagit ansvar för hela projektet från start till färdigställande. Han har haft mycket bra underentreprenörer som gjort el, vatten och plattsättning. Jag kan varmt rekommendera honom vidare.

– Mikael (2022-03-07)

J

Renovering av badrum

Efter att ha kontaktat ett antal företag beslutade vi oss för att anlita Renovera Badrum Stockholm AB för att totalrenovera vårat badrum. Företaget och arbetsledaren Akromjon gav ett mycket seriöst intryck från första besöket och genom hela renoveringen. Vi fick råd och tips för att det skulle bli så bra som möjligt. Slutresultatet är fantastiskt, över förväntan, så vi är nöjda till hundra procent.

– Johan (2022-03-03)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt