Byggtjänst Södra AB

Bild av företag Byggtjänst Södra AB

VI FÖRVERKLIGAR DINA DRÖMMAR, INGA PROJEKT ÄR FÖR STORA ELLER FÖR SMÅ FÖR OSS. KONTAKTA OSS FÖR ETT KOSTNADSFRITT PRISFÖRSLAG!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Byggtjänst Södra AB har utfört.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Byggtjänst Södra AB.

M

Seriös snickare

Han är en väldigt seriös snickare. Noggrann och kunnig. Återkopplar snabbt och har inga klagomål. Bra service, noggrant utförande. Vår underentreprenör till alla våra jobb.

– Marcus (2022-03-10)

J

Ordentlig snickare!

Vi använder oss av Byggtjänst Södras tjänster och vi är väldigt nöjda med de arbeten som är utförda. Byggtjänst Södra AB är en seriös entreprenör, tider och priser hålls alltid. Kvaliteten är toppklass vilket börjar bli sällsynt i den här branschen.

– Joakim (2022-03-04)

H

Suveränt hantverk och service

Beställde fullständig byggnation av trädäck, vindskydd, klädkammare (walk in closet), samt ombyggnation av tvättstuga. Allting är utfört fackmannamässigt på ett mycket bra sätt! Det ser helt enkelt väldigt snyggt och bra ut! Därutöver är jag väldigt nöjd med servicen, kontinuerlig kontakt och återkoppling.

– Henrik (2022-02-10)

A

Hög servicenivå, bra kommunikation och kvalitet på utfört arbete.

Från första kontakten med Byggtjänst Södra till slutfört arbete var kommunikationen excellent. Sällan man träffat en byggare som håller en uppdaterad under arbetets gång och även återkopplar direkt om något är försenat. Arbetet och resultatet var av hög kvalitet och vi är väldigt nöjda.

– Andr (2022-01-10)

T

Montering av skjutdörrar

Proffsigt utfört arbete. Supernöjd med slutresultatet samt företaget i stort. Väldigt enkla och smidiga att ha att göra med.

– Timmie (2021-12-09)

Kontakt