TM Byggservice AB

Välkommen till TM Byggservice AB TM Byggservice AB startades 2012 och drivs av mig (Tim) som har över 20 års erfarenhet av byggbranschen. Under årens lopp har jag byggt upp nära samarbeten med underentreprenörer inom el, VVS, mark, plattsättning och plåt med mera. Det innebär att TM Byggservice idag kan erbjuda en helhetslösning då det gäller köksmontage, badrumsrenovering eller nybyggnation. Är du redo att göra verklighet av det projekt som du har gått och funderat på? - Kontakta då oss för att diskutera projektet och för att få en prisuppskattning på arbetet! Vi kan också komma med bra tips och förslag på dina funderingar och tankar om kommande snickeriarbeten. Yrkesstolthet och nöjda kunder är två av de viktigaste ledorden för TM Byggservice och inget jobb är för litet för oss.

📞 (Tim): 0704 82 90 56 📧 kontakt@tmbyggservice.se

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som TM Byggservice AB har utfört.

Referensjobb "Förrådsbyggnation Onsala" utfört av TM Byggservice AB

Förrådsbyggnation Onsala

Hösten 2021 fick vi förfrågan om att bygga ett större förråd i lösvirke (30 kvm) nere i Onsala, ett par veckor senare stod förrådet färdigt. Det enda som saknas är utvändig belysning, men det ska kunden lösa på egen hand.

Referensjobb "Köksrenovering i Majorna" utfört av TM Byggservice AB

Köksrenovering i Majorna

Här följer lite bilder från en köksrenovering i Majorna hösten 2021. Kunden har själv demonterat det tidigare köket och köpt ett IKEA-kök som vi monterat på plats. Elektriker, rörläggare och plattsättare har gjort ett kanonjobb.

Referensjobb "Fönsterbyte Onsala" utfört av TM Byggservice AB

Fönsterbyte Onsala

Referensjobb "Golvläggning Strömmensberg" utfört av TM Byggservice AB

Golvläggning Strömmensberg

Referensjobb "Uteservering Nya Hovås" utfört av TM Byggservice AB

Uteservering Nya Hovås

Referensjobb "Trapprenovering Önnered" utfört av TM Byggservice AB

Trapprenovering Önnered

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för TM Byggservice AB.

G

Trägolv altan 2,70x 4,65 m + ett trappsteg 3,30 m

Väl utfört arbete enligt plan! Nöjd!

– Gunvor (2022-08-22)

G

Flertalet mindre jobb

Vi fick ett mycket bra intryck av Tim, han var lätt att prata med och ingav förtroende så han fick jobbet. Jobbet bestod i att sätta golvlister, delvis också bygga in rör från element, sätta upp dörrfoder, fixa passbit vid garderob, bygga in elledning i tak samt reparera en del av vägg. Vi är mycket nöjda med resultatet och Tim får fortsatt jobb som består av att montera ett kök. Tim höll överenskomna tider.

– Gudrun (2022-02-24)

S

Renovering av vardagsrum

Tim fick i uppdrag att städa upp efter en slarvig och oskicklig hantverkare. Förstod precis vad som behövde göras och var lyhörd för våra önskemål. Slutresultatet blev så mycket bättre. Renovering av ett vardagsrum med flytt av en vägg och byte av dörrar och fönster samt lister och trösklar.

– Sara (2022-02-18)

A

Attefallshus

Jag anlitade Tim för byggnation av ett attefallshus. Vi är supernöjda med resultatet och han höll vad vi kommit överens om både vad gäller tid och pris så jag kan starkt rekommendera honom. Vi kommer byta fönster här hemma inom kort och har även anlitat Tim för det jobbet. Han får 5/5 från oss👍

– Andreas (2022-02-14)

V

Fasadarbeten

Mycket nöjd med det arbete han har gjort hos oss. Han har hjälpt oss med fasaden på fram och baksidan. Hjälpte oss när det regnade in, vår förra snickare löste det inte men Tim löste det direkt. Mycket tillmötesgående och absolut inga ockerpriser. Jobbade effektivt och snabbt. Mycket kompetent och duktig snickare!

– Veronica (2022-01-15)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...