Svevitak och Bygg AB

Bild av företag Svevitak och Bygg AB

På Svevitak levererar vi skräddarsydda lösningar i enlighet med kundens önskemål. Vi utför ett fackmannamässigt arbete. Vi överträffar alltid kundens förväntningar och förverkligar kundens drömmar – Alltid bekymmersfritt för kunden och på utsatt tid. ⚒️ Service i världsklass ⚒️ Nöjdare kunder ⚒️ Yrkesstolthet och omtanke VISION - Inte störst, men bäst! På Svevitak och Bygg AB så finns det yrkesstolthet och känsla för vårat företag och våra kunder. Vi strävar ständigt efter att bli bättre varje dag. Vi tror på att utföra ett grundligt och noga arbete så att våra kunder och även vi på Svevitak är nöjda. Vi strävar alltid efter att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att vara transparenta, engagerade och delaktiga under projektets gång. Detta har lett till att vi bara har nöjda kunder som kan ge goda referenser. På så sätt är vi det självklara valet när du vill lägga om ditt tak!

Svevitak och Bygg AB 📞 08-600 41 66 📧 info@svevitak.se Org.nr: 559125-1532 Ulvsundavägen 21, 167 32 Bromma Besök gärna vår Instagram!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Svevitak och Bygg AB har utfört.

Takrenovering

Renovering av Tak

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Svevitak och Bygg AB.

S

Måla plåttak

Utmärkt kontakt och arbete

– Stefan (2023-09-25)

P

Falsat plåttak på min tillbyggnad

Det blev 4 stjärnor till en positiv upplevelse, liten detalj åtgärdades snabbt.

– P Ericson (2023-08-30)

M

Ny plåttäckning ovanpå 2 st takkupor

Bra arbete utfört och bra att ha att göra med.

– Martin (2022-06-01)

J

Jag kan varmt rekommendera Svevitak.

Micke (chefen) är en fantastisk människa som alltid lyssnar på vad kunden vill ha och skulle det ändå bli något fel rättas det till utan diskussion. Det finns alltid minst en kille på plats som pratar svenska vilket inte är så vanligt idag. Priset blev t.o.m billigare än avtalat. Och det bästa var att även chefen själv och hans högra hand kom ut och jobbade några dagar. Det drog ut lite på tiden men det har jag personligen inget emot då jag hellre ser att det blir bra än snabbt och fel.

– Jimmy L (2022-02-28)

M

Oerhört proffsiga

Vi är väldigt nöjda med helheten. Allt som var överenskommet utfördes som det skulle. Vissa delar blev försenade på grund av en underentreprenör men då klev Svevitak fram och utförde även de delarna. Vi hade ett i våra ögon stort projekt och förväntade oss en del krångel. Det var just vid de tillfällena som Svevitak levererade. Bland annat var en vägg målad i lite fel nyans och då åkte en person till Måleributiken strax innan den stängde på fredag kväll. På söndagen hade två strykningar med rätt nyans gjorts. Samma sak med ett Velux-fönster som hamnat fel på grund av en kommunikationsmiss. Kanske båda parter hade ett ansvar för det men det var inget knorr om saken och Svevitak flyttade fönstret. På det hela taget var de oerhört proffsiga.

– Magnus (2022-02-25)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt