Svevitak och Bygg AB

Bild av företag Svevitak och Bygg AB

På Svevitak levererar vi skräddarsydda lösningar i enlighet med kundens önskemål. Vi utför ett fackmannamässigt arbete. Vi överträffar alltid kundens förväntningar och förverkligar kundens drömmar – Alltid bekymmersfritt för kunden och på utsatt tid. ⚒️ Service i världsklass ⚒️ Nöjdare kunder ⚒️ Yrkesstolthet och omtanke VISION - Inte störst, men bäst! På Svevitak och Bygg AB så finns det yrkesstolthet och känsla för vårat företag och våra kunder. Vi strävar ständigt efter att bli bättre varje dag. Vi tror på att utföra ett grundligt och noga arbete så att våra kunder och även vi på Svevitak är nöjda. Vi strävar alltid efter att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att vara transparenta, engagerade och delaktiga under projektets gång. Detta har lett till att vi bara har nöjda kunder som kan ge goda referenser. På så sätt är vi det självklara valet när du vill lägga om ditt tak!

Svevitak och Bygg AB 📞 08-600 41 66 📧 info@svevitak.se Org.nr: 559125-1532 Ulvsundavägen 21, 167 32 Bromma Besök gärna vår Instagram!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Svevitak och Bygg AB har utfört.

Takrenovering

Renovering av Tak

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Svevitak och Bygg AB.

B

Omläggning av större valmat tak

Mycket bra bemötande och servicekänsla samt anpassningsvilja för våra önskemål genom offertarbetet. Av samtliga offertgivare var Svevitak den som kunde påbörja arbetet snabbast. Tid för arbetet var bland de kortaste, något som också infriades trots några dagar med kraftigt regn. Arbetslaget höll absolut toppklass. Jobbade snabbt utan att göra avkall på kvalitet och noggrannhet. Synnerligen kompetenta killar. Några brister sedan tidigare upptäcktes och rättades till. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan varmt rekommendera Svevitak.

– Bengt (2024-05-12)

S

Måla plåttak

Utmärkt kontakt och arbete

– Stefan (2023-09-25)

P

Falsat plåttak på min tillbyggnad

Det blev 4 stjärnor till en positiv upplevelse, liten detalj åtgärdades snabbt.

– P Ericson (2023-08-30)

M

Ny plåttäckning ovanpå 2 st takkupor

Bra arbete utfört och bra att ha att göra med.

– Martin (2022-06-01)

J

Jag kan varmt rekommendera Svevitak.

Micke (chefen) är en fantastisk människa som alltid lyssnar på vad kunden vill ha och skulle det ändå bli något fel rättas det till utan diskussion. Det finns alltid minst en kille på plats som pratar svenska vilket inte är så vanligt idag. Priset blev t.o.m billigare än avtalat. Och det bästa var att även chefen själv och hans högra hand kom ut och jobbade några dagar. Det drog ut lite på tiden men det har jag personligen inget emot då jag hellre ser att det blir bra än snabbt och fel.

– Jimmy L (2022-02-28)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt