F3bygg AB

Bild av företag F3bygg AB

Välkommen till F3Bygg AB Vi har funnits i branschen sen år 2000, har total entreprenad för allt som har med bygge att göra. 2021 ombildade vi företaget till AB. Vi har byggt flertalet hus från grunden med lösvirke och betong. Vi har totalt renoverat många hus, både i Stockholm och Västerås, och gjort många finplaneringar för tomter i olika delar av stan. Har byggt garage, förråd och balkonger i olika former. Vår kunniga personal har certifikat för badrum, el och rör, är medlem i BKR och följer BBR:s rekommendationer. Personalen i vårt företag är väldigt bra på att lyssna på kundens önskemål men samtidigt om det önskas kan komma med olika förslag inom olika projekt.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för F3bygg AB .

M

2 badrum, 1 litet och 1 storre

Farhad hos Boomerang har från och till arbetat hos mig sedan 3 år tillbaka. Det har bl a blivit 2 badrum, innertak, att sätta fast lister och dörrar, garderober, förrådsutrymme, och staket. Resultatet är överlag bra och för badrummen t o m mycket bra. De är mycket kunniga på våtutrymmen, har certifiering och Farhad är mycket bra att diskutera med. Han är flexibel och hjälpsam men har emellanåt för hög omsättning på sin personal. Detta gör att det skulle kunna bli en 4a, men å andra sidan är priset mänskligt, och faktureringstiden flexibel. Jag kan rekommendera Farhad och Boomerang Bygg.

– Mikael Nilsson (2019-03-05)

G

Utbygge av friggebod 10 kvm till 15-16 kvm

Tyckte att de tog alldeles för lång tid och det var slarvigt spacklat på insidan så de fick göra om detta men det blev ändå inte bra. Låset till dörren sa de att de kunde fixa men det visade sig att de kunde de inte. Kommer aldrig anlita företaget igen.

– Gunilla (2018-08-08)

Hantverkarens svar

Vi skulle bygga ut en friggebod, det var mitt i vinter och det var väldigt kallt, marken hade frusit och vi kunde inte jobba och gräva. Beställaren själv meddelat oss att vi kan vänta med grävning och markarbete, dokumentation finns. När vi väl satt i gång arbetet beställde Gunilla mera jobb och självklart tar det längre tid att fixa allt. Efter detta beställde Gunilla att vi skulle förlänga den befintliga altanen vilket vi gjorde. Ja så självklart jobbet tar längre tid att bli färdig med. Angående låset var det så att Gunilla köpte fellås till feldörr, vi ville hjälpa henne fast det inte ingick i avtalet, vårt uppdrag var att monter alåsen som följde med dörren och den som köpare köpte själv. Vi gjorde det och det var fel lås. Allt blev komplicerad och drog på tiden för att det var felköp och vi var tvungna att åtgärda Gunillas felköp. Beställaren ville spackla och måla själv, i efterhand bad hon oss att hjälpa till. Vi var färdigt med vårt arbete, vi ville inte göra det, hon sa att det räcker att vi spackla för bara 10 cm mellan den nya och gamla delen vilket vi gjorde, vi förstår inte Gunillas missnöje. Vi har bemöt kunden hela tiden med välvilja och ville hjälpa henne men hon är missnöjd med detta. HoppaGunilla kommer till insikt vad vi gjorde gör henne och hur mycket frivilligt arbete hade vi där.

S

Badrum 2x1,7 m

Arbetet utfördes effektivt och resultatet blev mycket bra. Hantverkarna var dessutom mycket trevliga och lätta att ha att göra med och hanterade inkommande ändringar och det administrativa så som kvitton och fakturor på ett föredömligt sätt.

– Samuel Forsberg (2015-07-07)

L

Helrenovering av litet badrum, ca 3 kvm

Bra och tydlig offert och avtal, öppen dialog, trevliga att ha att göra med och sist men inte minst ett bra arbete med helrenoveringen av badrummet.

– Lasse (2012-11-30)

R

Kallförråd i anslutning till garage

Fick ett kallförråd byggt och jag är nöjd med resultat och pris. Trevligt bemötande och öppna diskussioner.

– Richard (2012-11-15)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt