Johan Engberg Måleri AB

Bild av företag Johan Engberg Måleri AB

Välkommen till Johan Engberg Måleri. Med lång erfarenhet, hög kompetens och fingertoppskänsla utför vi alla måleriarbeten - både invändigt och utvändigt. Ser fram emot att hjälpa er skapa verklighet av ert drömprojekt!

Johan Engberg 070-317 81 91 johan@johanengbergmaleri.se www.johanengbergmaleri.se

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Johan Engberg Måleri AB har utfört.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Johan Engberg Måleri AB .

M

Målning av väggar

Anlitade Johan Engberg Måleri AB för målning av väggar, lister och foder i hall, serveringsgång och kök. Resultatet blev fantastiskt och så fint! Johan var lätt att kommunicera med både innan och under arbetets gång. Tider och priser hölls och jag skulle verkligen rekommendera andra att anlita honom. Mitt betyg är helt klart 5 av 5

– Mikaela (2024-02-01)

E

Tapetsering och målning

Jag anlitade Johan Engberg för tapetsering och målning av alla rum i vårt hus. Vi är jättenöjda med resultatet. Johan är en oerhört noggrann och kunnig målare. Han är pålitlig och lätt att kommunicera med, och både de kostnadsförslag och tidsramar som angavs före arbetets start stämde i slutändan. Han kunde dessutom rekommendera snickare och elektriker som hade samma arbetssätt och bemötande som honom själv, vilket vi också uppskattade mycket. Vi kan varmt rekommendera Johan Engberg måleri AB alla dagar i veckan och sörjer att han nu gjort fint i alla våra rum så det kommer dröja innan vi ”behöver” måla/tapetsera om igen. På en skala från 1-5 får Johan en självklar 5:a av oss!

– Eva-Marie (2023-12-06)

A

Invändig målning

Jag har anlitat Johan för att spackla och måla alla rum i en villa. Även alla fönsternischer har Johan satt hörnskydd kring, spacklat upp och målat, med bra resultat. Johan var lyhörd och bra på att stämma av med mig hur arbetet gick.

– Anders (2023-11-27)

E

Måleri av vägg och tak samt underarbete av 3 rum

Trevligt bemötande och mycket väl utfört arbete. Snyggt och prydligt efter utfört arbete. Kommer definitivt att anlita detta företag igen för måleriarbeten framöver.

– EIJA (2022-08-29)

P

Måleri

Fantastiskt bra på alla sätt.

– Pontus (2022-06-17)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt