Björkmans Bygg & Plattsättning AB

Björkmans Bygg & Plattsättning AB - En pålitlig samarbetspartner med komplett byggservice i verktygslådan för alla dina projekt! Vi drivs av att leverera en tjänst där du som kund får den produkt du önskar och ser lyhördhet, noggrannhet och flexibilitet som en självklarhet i varje uppdrag.

076-232 95 72 info@bjorkmansbyggnad.com Text visas om bilden är trasig Vi finns på Instagram! Besök gärna vår Facebook-sida!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Björkmans Bygg & Plattsättning AB har utfört.

Referensjobb "Behörighetsbevis BKR 2022" utfört av Björkmans Bygg & Plattsättning AB

Behörighetsbevis BKR 2022

Referensjobb "Badrum med hexagon" utfört av Björkmans Bygg & Plattsättning AB

Badrum med hexagon

Referensjobb "Nytt tak med röda plåtdetaljer" utfört av Björkmans Bygg & Plattsättning AB

Nytt tak med röda plåtdetaljer

Nytt tak med röda plåtdetaljer - Ny panel på kupa, under balkong samt över under fönster, nya foder+plåt. - Rivit balkongdörr ersatt med fönster från nedervåningen. - Ny öppning med balkongdörr. - Ny altan med snedställda 2×2 och fräst överliggare. - Till sist en större trapp ner mot trädgården.

Referensjobb "Här har vi platsbyggt en tv-möbel i gammal stil " utfört av Björkmans Bygg & Plattsättning AB

Här har vi platsbyggt en tv-möbel i gammal stil

Referensjobb "Detaljarbete lister" utfört av Björkmans Bygg & Plattsättning AB

Detaljarbete lister

Referensjobb "Badrumsrenovering" utfört av Björkmans Bygg & Plattsättning AB

Badrumsrenovering

Referensjobb "Badrumsrenovering" utfört av Björkmans Bygg & Plattsättning AB

Badrumsrenovering

Referensjobb "Pågående badrumsrenovering" utfört av Björkmans Bygg & Plattsättning AB

Pågående badrumsrenovering

Referensjobb "Fasadrenovering" utfört av Björkmans Bygg & Plattsättning AB

Fasadrenovering

Referensjobb "Trädäck med trappa" utfört av Björkmans Bygg & Plattsättning AB

Trädäck med trappa

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Björkmans Bygg & Plattsättning AB.

T

Plåttak 8x3 meter

Plåttak med takstolar för sadeltak, vindskivor med plåt, hängränna på bod med platt tak om 8 x 3 meter. Stort tålamod med våra krav och förändrad finansiering. Två skriftliga och en muntlig utan någon extra kostnad. Isaac visade utmärkt problemlösning då underlaget för infästning var knepigt. Han visade även på stilkänsla och beställde taket i samma nyans som det solblekta plåttaket på boningshuset. Isaac är lätt att ha att göra med och har en ”no problem” - attityd som är mycket uppskattad samt en naturlig fallenhet för service och bemötande. En god kommunikatör som samtalar med sin kund. Vi behövde aldrig undra över något. Resultat: fläckfritt, betyg 5. Tidsplan och offert hölls och mycket gott hantverk. Vi kommer att anlita honom och Björkmans Bygg i framtiden.

– Ted R (2022-09-14)

J

Kreativ, pålitlig och oerhört noggrann.

Vi har anlitat Isaac både som anställd och egenföretagare. Håller alltid tider och priser. Han har varit med i olika projekt såsom rena snickeriarbeten och även takarbeten. Isaac är kreativ, pålitlig och oerhört noggrann. Vi är supernöjda med allt han har gjort hos oss och vill varmt rekommendera han och hans firma.

– Jan Dahl (2022-09-13)

A

Plattsättning

Vi anlitade Björkmans till all vår plattsättning i hela vårt nybyggda hus. Kök, tvättstuga, hall, toa och två badrum. Oavsett svårighetsgrad gjorde dom jobbet med enorm precision och noggrannhet. Det var väldigt prisvärt, vi fick riktigt proffsig plattsättning till ett bra pris. Dom höll tidsramarna bra, med tanke på att ett nybygge ska klaffa med många hantverkare. Ett golv tog något längre tid men inget som störde processen, vi hade bra kommunikation och det blev så värt det i slutändan. Kostade inte mer än överenskommet heller. Enkla att kommunicera med och flexibla, kom med mycket bra idéer för vårt bygge! Kommer garanterat att anlita denna byggfirma igen, dels för mer plattsättning men även för att bygga vår carport!

– Andreas (2022-06-05)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...