DeKo

Bild av företag DeKo

Välkommen till DeKo Bredkunskapligt företag som är kundorienterad och sätter kvalitén på framkant. Vi har gemensamt över 25 år erfarenhet inom golvslip och snickeriarbeten. Deniss Konosev deniss.konyshev@gmail.com

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som DeKo har utfört.

Golv (före/efter)

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för DeKo.

M

Golv-, tak- och vägg- renovering

DeKo slipade och hårdvaxoljade golven mycket bra. Deras underentreprenör som målade, slipade, spacklade och målade väggar och tak mycket bra.

– Mikael (2024-05-29)

A

slipning och lackning av golv

Deniss var tillmötesgående och lyssnade på mina önskemål och tidsschemat hölls. Jag är väldigt nöjd och rekommenderar honom. Kommer anlita honom igen. Arbetet gällde golvslipning och lackning med hårdvaxolja i hela lägenheten, byta smyglister och lägga parkettgolv i två kattvindar samt målning av all tak och flesta väggar. Arbetet är mycket bra utfört med tanke på att det är en sekelskiftslägenhet från 1911!

– Ailin (2024-05-27)

S

Plintar, gräv samt montering av växthus på grus

Snabbt och noggrant utfört arbete. Vi är mycket nöjda med slutresultatet och utförandet.

– Staffan (2024-04-19)

S

Slipa betonggolv i attefallshus.

Duktig och engagerad, håller tider och har ett trevlig bemötande. Mycket nöjd!

– Susann (2024-03-05)

J

Slipa, bleka samt ytbehandla 40kvm golv

Deniss är ärlig, arbetsam, ansvarstagande och lätt att föra dialog med. Det första jobbet som förfrågan avser utfördes utan anmärkning och med gott slutresultat vilket ledde till att vi gick vidare och gjorde om golven i resten av huset med Deniss hjälp. I det fallet blev det inte helt rätt första gången. Troligen pga materialfel. Men sättet det korrigerades på säger allt. Utan att slå ifrån sig, utan extra kostnad, när och på ett sätt som passade mig. Väldigt nöjd med slutresultatet och med Deniss.

– Johan (2023-12-22)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt