DeKo

Bild av företag DeKo

Välkommen till DeKo Bredkunskapligt företag som är kundorienterad och sätter kvalitén på framkant. Vi har gemensamt över 25 år erfarenhet inom golvslip och snickeriarbeten. Deniss Konosev deniss.konyshev@gmail.com

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som DeKo har utfört.

Golv (före/efter)

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för DeKo.

S

Plintar, gräv samt montering av växthus på grus

Snabbt och noggrant utfört arbete. Vi är mycket nöjda med slutresultatet och utförandet.

– Staffan (2024-04-19)

S

Slipa betonggolv i attefallshus.

Duktig och engagerad, håller tider och har ett trevlig bemötande. Mycket nöjd!

– Susann (2024-03-05)

J

Slipa, bleka samt ytbehandla 40kvm golv

Deniss är ärlig, arbetsam, ansvarstagande och lätt att föra dialog med. Det första jobbet som förfrågan avser utfördes utan anmärkning och med gott slutresultat vilket ledde till att vi gick vidare och gjorde om golven i resten av huset med Deniss hjälp. I det fallet blev det inte helt rätt första gången. Troligen pga materialfel. Men sättet det korrigerades på säger allt. Utan att slå ifrån sig, utan extra kostnad, när och på ett sätt som passade mig. Väldigt nöjd med slutresultatet och med Deniss.

– Johan (2023-12-22)

T

Sätta upp mellanvägg och montera industrivägg

Jag är jättenöjd med jobbet som DeKo utförde hos mig. De var både professionella och gjorde ett snyggt jobb, men även ett bra bollplank i planeringsfasen och kom med förslag som förbättrade hela projektet och slutresultatet.

– Therese (2023-09-13)

C

Olja ekparkett, ev slipa

Mina oljade ekparkettgolv djuprengjordes och oljades och polerades. Välbehövligt - de var 20 år gamla. Deniss gjorde underverk! Han återkom och följde upp jobbet tills vi båda var nöjda. Jag är jättenöjd. Deniss är dessutom noggrann och trevlig. Jag kan verkligen rekommendera honom!

– Christina (2023-06-26)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt