HammarHus

Byggfirma startad av mig, Fredrik Wiklund, boende i Stockholm och Vikarbyn, ursprungligen från Härjedalen. Har varit anställd tidigare, både som snickare och byggledare, men vill kunna jobba även i Dalarna i framtiden, runt Siljan och ovanför, och samtidigt ha möjlighet att styra verksamheten själv. Affärsidén är mycket enkel, att med bra snickare och en enkel organisation erbjuda hög kvalitet till ett attraktivt pris. Kan ta de flesta uppdrag, större såväl som mindre, vilket även inkluderar sådana som är mer mark- och anläggningsorienterade till sin natur. Referenser lämnas mer än gärna.

Välkommen till mig för en kostnadsfri offert. Med vänlig hälsning Fredrik Text visas om bilden är trasig

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som HammarHus har utfört.

Referensjobb "Renoveringsjobb" utfört av HammarHus

Renoveringsjobb

Stort renoveringsjobb i ett sutteränghus med omfattande fuktproblem, källarplanet är helt utrivet och ombyggt, nu med mekaniskt ventilerat golv, nytt, och flyttat, badrum och nytt egentillverkat kök (mdf). Utvändigt har vi byggt altaner, trappor och ett litet hus.

Referensjobb "Gästhus och vedbod" utfört av HammarHus

Gästhus och vedbod

Referensjobb "Siljan" utfört av HammarHus

Siljan

En trevlig arbetsplats

Referensjobb "Ventilerat Nivell-golv" utfört av HammarHus

Ventilerat Nivell-golv

Under arbetets gång...

Referensjobb "En timmerstuga" utfört av HammarHus

En timmerstuga

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för HammarHus.

C

Färdigställa utbyggnad stuga

Hammarhus har varit enormt bra från början till slut. Bra att diskutera med och komma fram till bra lösningar. Är otroligt nöjd med våran utbyggnad som dom färdigställde!

– Carl-Johan (2022-12-22)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...