HammarHus

Bild av företag HammarHus

Byggfirma startad av mig, Fredrik Wiklund, boende i Stockholm och Vikarbyn, ursprungligen från Härjedalen. Har varit anställd tidigare, både som snickare och byggledare, men vill kunna jobba även i Dalarna i framtiden, runt Siljan och ovanför, och samtidigt ha möjlighet att styra verksamheten själv. Affärsidén är mycket enkel, att med bra snickare och en enkel organisation erbjuda hög kvalitet till ett attraktivt pris. Kan ta de flesta uppdrag, större såväl som mindre, vilket även inkluderar sådana som är mer mark- och anläggningsorienterade till sin natur. Referenser lämnas mer än gärna.

Välkommen till mig för en kostnadsfri offert. Med vänlig hälsning Fredrik Text visas om bilden är trasig

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som HammarHus har utfört.

Renoveringsjobb

Stort renoveringsjobb i ett sutteränghus med omfattande fuktproblem, källarplanet är helt utrivet och ombyggt, nu med mekaniskt ventilerat golv, nytt, och flyttat, badrum och nytt egentillverkat kök (mdf). Utvändigt har vi byggt altaner, trappor och ett litet hus.

Gästhus och vedbod

Siljan

En trevlig arbetsplats

Ventilerat Nivell-golv

Under arbetets gång...

En timmerstuga

Balkong och altan under konstruktion, Härjedalen

Altan med ett litet utstickande tak närmast fasaden, Jämtland

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för HammarHus.

E

Trädäck 32kvm

Vi är jättenöjda med jobbet. Fredrik var väldigt klar och tydlig i offerten, lätt att ha att göra med och gjorde ett jättebra jobb. Vi kunde inte vara på plats men Fredrik skickade regelbundna uppdateringar och foton så vi visste exakt vad som hände under hela projektet. Ser fram emot att jobba mer med Fredrik i andra projekt.

– Elin (2023-08-23)

E

Rumsbildning Isolering Invändig panel mm i fritidshus.

Är mycket nöjd med utfört arbete. Tydlig kommunikation, fasta bra priser och stort engagemang genom hela processen. Kan varmt rekommendera Hammarhus!

– Eric Löf (2023-02-06)

C

Färdigställa utbyggnad stuga

Hammarhus har varit enormt bra från början till slut. Bra att diskutera med och komma fram till bra lösningar. Är otroligt nöjd med våran utbyggnad som dom färdigställde!

– Carl-Johan (2022-12-22)

Kontakt