AH BOS AB

Bild av företag AH BOS AB

Välkommen till AH BOS AB! Vi utför alla typer av byggnationer, snickeriarbeten, stenanläggningar och måleriarbeten. Vårt arbetsområde är Varberg med omnejd.

Välkommen till AH BOS AB Vi utför alla typer av byggnationer, snickeriarbeten, stenanläggningar och måleriarbeten. Vårt arbetsområde är Varberg med omnejd. Byggnationer Snickerier Stenläggningar Måleriarbeten Allservice Plattsättningar Välkommen att höra av er för mer information. KONTAKTINFO AH BOS AB Fläderstigen 5 432 46 Varberg Telefon: 0706-58 06 84 Epost: info@ahbos.se Följ oss på facebook

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som AH BOS AB har utfört.

Trädäck

Byggnad av ett trädäck

-

Stensättning av en yta på 4 × 7.5 m, där kunden visste inte om hur han kunde ge lite liv på hela plattsättningen. Med en liten cirkel och lite dekoration sten och ett litet trä i mitten blev det så fint att kunden har varit en återkommande stor kund.

-

Garage uppfart i Hamlstad4.5×11.5 m

-

-Garage bygge inkl. Betongplatta

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för AH BOS AB.

B

Pålitliga hantverkare

Snabb kontakt, bra jobbat, pålitliga hantverkare.

– Bengt (2022-04-26)

S

Pålitliga noggranna

Utförde arbetet utan anmärkning. Bra kommunikation. Rekommenderas starkt..

– Svenuno Espersson (2021-11-03)

P

Takrenovering, nytt tak.

Bra första intryck och ett mycket gott bemötande av Adam. Utförde arbetet helt enligt både muntligt överenskommelse och skriftligt avtal samt höll tidsplanen även som totalentreprenör i sitt samarbete med plåtslagare. Med anledning av det väl utförda arbetet med hustak och god dialog under arbetets gång. Beställde jag ytterligare ett projekt till att också byta uterumstaket 3 veckor senare. AH Bygg kan varmt rekommenderas och jag kommer anlita firman igen om några nya projekt behöver utföras med hantverkares hjälp.

– Peter Simerholt Getinge (2021-07-22)

B

Takrenovering

AH Bygg & Service utförde utmärkt takbytet samt lite extra efter dialog.

– Birger (2020-09-28)

S

Renovera & bygga badrum, tvättstuga, toalett i Varberg

Vi är väldigt nöjda med renoveringen. Arbetet blev bra utfört, tidplanen höll och det blev till ett bra pris. Tycker också att vi fick bra förslag på saker som behövde ändras eller åtgärdas och när jag kom på saker själv som jag ville få gjort så gick det också jättebra. Rekommenderar absolut AH Bygg, skulle anlita dem igen.

– Sofia Schubert (2019-10-19)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Kontakt