Nova Mark & Bygg AB

Bild av företag Nova Mark & Bygg AB

Nova Mark & Bygg AB Vi erbjuder Bygg- och Markarbeten vid renovering / nybyggnation VÅR HISTORIA Nu är Nova Mark & Bygg officiellt registrerat hos Skattemyndigheten i Göteborg! Erfarenheten hos företagets personal börjar 1996 i Grekland där den varade i 20 år. Från 2017 till idag har samma personal, med ännu mer erfarenhet och arbetslust, arbetat huvudsakligen inom hela Sverige, men främst i Göteborg stad. Vår uppdragsgivare är fastighetsbolag, företag och privatpersoner vilket innebär att vi åtar oss alla jobb, från de minsta till de största. ARBETAR MED KLIENTENS IDÉER Hela fokuset ligger på våra kunder. Av denna anledning lyssnar vi alltid först på dina idéer/förslag och sedan föreslår vi även våra egna alternativ för bästa möjliga resultat. Finns det en vilja är allt möjligt! KVALITET OCH EFFEKTIVT ARBETE Vårt gemensamma mål är att få jobbet gjort så effektivt och korrekt som möjligt. Resultatet av detta kvalitetsarbete ger glädje för oss såväl som för dig. NOVA MARK & BYGG ÄR PROFESSIONELLT ENGAGERAD I: 🔹Takreparation 🔹Hemrenovering 🔹Markarbeten: plattor-, kantstens- och kullersten beläggningar (dvs sätta stenmurar, smågatsten) byggnaden eller reparation av stenmurar. 🔹Konstruktion av altaner, staket och pergolor.

Telefon ☎️ 072 860 81 85 Adress 📍 Akkas Gata 44, 422 48 Göteborg Mail ✉️ info@novamarkbygg.se Tillgängligt 🕗-🕕 Måndag – Fredag: 8:00 – 18:00

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Nova Mark & Bygg AB har utfört.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Nova Mark & Bygg AB.

T

Tillbyggnad av altan

Vi anlitade Nova för tillbyggnad av altan med tillhörande staket på 105 kvm i sluttande terräng. Teamet på Nova var oerhört noggranna och ägaren, tillika byggledaren, Niko visade ett fantastiskt engagemang genom hela processen. Han kom med förslag, alternativ och lösningar när vi som beställare inte riktigt visste vilka vägval som gav bäst slutresultat. Vi är väldigt nöjda med Nova och resultatet på bygget. Vi kommer definitivt använda Nova igen för kommande projekt.

– Toni (2023-09-25)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt