Malmö Byggentreprenad AB

Bild av företag Malmö Byggentreprenad AB

Välkommen till Malmö Byggentreprenad AB din partner för professionell renovering och omvandling av utrymmen. Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa tjänster inom golvläggning, köksmontering, dörrinstallation, innerväggar, platsbyggda garderober, sänkning av tak och mycket mer. Med vår expertis och erfarenhet förvandlar vi ditt hem eller företagslokaler till praktfulla och funktionella utrymmen som passar dina behov och stil. Vårt team av skickliga hantverkare och entreprenörer strävar alltid efter perfektion i varje projekt vi tar oss an. Vi kombinerar noggrannhet, kreativitet och precision för att säkerställa att varje detalj utförs med omsorg och professionalism. Oavsett om det handlar om att förnya ett kök, skapa anpassade garderober eller förbättra utrymmets estetik och funktionalitet, är vi här för att göra din vision till verklighet. Vi tror på att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att erbjuda enastående service och överlägsen kvalitet. Vår passion för renovering och vår strävan efter excellens driver oss att ständigt överträffa förväntningarna och leverera resultat av högsta standard. Kontakta oss idag för att diskutera dina renoveringsbehov och låt oss hjälpa dig att skapa det perfekta utrymmet för dig att njuta av under många år framöver.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Malmö Byggentreprenad AB har utfört.

Köksrenovering

Renovering insida hus

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Malmö Byggentreprenad AB.

M

Läggning av komposittrall

Furkan från Malmö Byggentreprenad gjorde ett suveränt jobb med att lägga komposittrall på vår balkong. Han var väldigt lyhörd och kunnig och samtidigt kom med egen input vilket vi uppskattade. Resultatet blev superfint! Kommer gärna anlita detta företag igen :)

– Melinda (2024-04-16)

E

Resultatet blev som önskat,

Malmö Byggentreprenad AB renoverade min hall, samt lade golv och målade om köket. Arbetet utfördes med stor noggrannhet och resultatet blev som önskat. I hallen revs en garderob, och en befintlig byggdes om. Dessutom sattes mönstrade tapeter upp, tak målades, nytt golv lades samt socklar, lister m.m. Under projektets gång var kontakten god och vid frågor blev jag omedelbart kontaktad. Samtliga extra önskemål/frågor från min sida som uppkom under projektets gång löstes utan problem.

– Elisabet (2024-03-20)

P

För snickeri arbetena av min lägenhet anlitade jag Malmö Byggentreprenad AB

Jag rekommenderar varmt företaget då de är trevliga och besitter god fackmannamässig kunskap. I tillägg uppskattades att man i en god dialog under arbetets gång, kunde bolla idéer men även göra mindre förändringar eller justeringar beroende på om det var nödvändigt eller nya önskemål om ändringar tillkom under renoveringen. Renoveringen bestod av bland annat, montera nytt kök, lägga nya parkettgolv, montering av bokhyllor och vitrinskåp m.m. Tidsschemat och offererat pris har infriats i enlighet med överenskommelse. Som helhetsintryck / nöjdhet ger jag betyget 5 till Malmö Byggentreprenad AB.

– Peter (2024-02-14)

J

Rekommendera till alla jag känner !!

Fantastiskt bra i alla avseende: tid, pris, material mm! Kommer snart att anlita företaget igen och rekommendera till alla jag känner !!

– Jane (2024-02-13)

A

Braskamin

Mycket nöjd med utfört arbete, priset, hjälpsamheten och tålamodet. Det rekommenderas verkligen att arbeta med Furkan, som är professionell och skicklig.

– Adjab (2023-12-15)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Kontakt