VF-BYGGKONSULT OCH BYGG AB

Bild av företag VF-BYGGKONSULT OCH BYGG AB

VI ÄR ETT LOKALT ÖLÄNDSKT FÖRETAG SOM UTFÖR TJÄNSTER INOM BYGG NYBYGGNATION TILLBYGGNATION OMBYGGNATION/RENOVERINGAR KÖKSRENOVERINGAR BADRUMSRENOVERINGAR ALTANER/UTERUM SNICKERIER SCHAKTNING OCH ANLÄGGNINGSARBETEN TOTALENTREPRENADER

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som VF-BYGGKONSULT OCH BYGG AB har utfört.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för VF-BYGGKONSULT OCH BYGG AB .

D

Utbyggnad

Väldigt bra bemötande från början av projektet med utbygge av befintligt hus i form av planering, diskussioner och igångsättning, fram till färdigställandet. Under arbetes gång har företaget varit oerhört lyhörda för förändringar och lösningar. Kommunikationen mellan hantverkare och oss som kund har varit fantastiskt bra. Vi har aldrig mött ett sådant professionellts och kommunikativt företag som VF Byggkonsult innan, Svarar alltid på frågor direkt. Oerhört kunniga och duktiga hantverkare. Vi är väldigt nöjda och kan således gladeligen rekommendera dem. Vi kommer garanterat använda oss igen av deras tjänster.

– Daniel (2023-01-11)

J

Hjälp med ett bygga timmerhus med mera,

Valle är en byggare som är superbra! Han är snabb, kunnig, noggrann och håller vad han lovat! Han lyssnar av vad jag som kund önskar, förstår allt om gammal byggstil som passar mina önskemål. Dessutom är han mycket trevlig som person. På en skala 1-5 så vill jag ge honom en 5:a med råge!

– Janne (2023-01-10)

A

VF Byggkonsulter o Bygg AB

Valentin Folkemar hade totalentreprenad på en utbyggnad på 30 kvm till vårt hus i Köpingsvik. Vi upplevde att Valle är en professionell byggare med skickliga och trevliga medarbetare o underentreprenör. Det var ordning o reda på företaget o personalen. Valle var flexibel och hade förmågan att tänka utanför "boxen". Han var öppen för förslag från oss och lätt att diskutera fram lösningar med. Valle var lätt att nå och alltid positiv och alltid positiv till frågor och ev problem. Vi är otroligt nöjda med hur arbetet utfördes och slutresultatet både exteriört och interiört. Vad avser tidsaspekten och totalkostnaden är vi även där mycket nöjda. Bästa betyg.

– Anita & Håkan (2022-11-09)

Kontakt