Gutsul Bygg

Bild av företag Gutsul Bygg

Välkommen till Gutsul Bygg DIN PÅLITLIGA PARTNER FÖR BYGGTJÄNSTER I SALTSJÖBADEN & OMNEJD Erfarenhet och kompetens är våra främsta egenskaper, och vi har ständigt levererat högkvalitativa byggprojekt till nöjda kunder. Med vår expertis och avancerade tekniker kan vi hantera allt från små reparationer till stora byggnadsprojekt. SKRÄDDARSYDDA BYGGLÖSNINGAR FÖR ATT ÖVERTRÄFFA FÖRVÄNTNINGAR Byggprojekt kräver precision och planering. Vi på Gutsul Bygg strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar genom att erbjuda skräddarsydda lösningar som passar deras behov och budget. Oavsett om det gäller byggande av en terrass, målning av ett hus eller murverk av en trappa, så ser vi till att det görs med högsta möjliga kvalitet.

Du behöver inte längre lida på jakt efter bra människor som kan hjälpa dig: ● Att göra reparationer; ● Bygga en terrass eller annan struktur av trä; ● Måla ett garage eller hus; ● Mura trappan eller någon form av stengång; ● Tapetsering Eller städa upp gården.... Kontakta oss bara så hjälper vi dig gärna!! Med vänlig hälsning, Liubomyr 📞 076-9055139 ✉️ lupon211996@gmail.com 📍 Ålgatan 16, Saltsjöbaden. Text visas om bilden är trasig Besök gärna vår Instagram!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Gutsul Bygg har utfört.

Bokhylla

Altan

Trädäck

Altan

Platsbyggt med belysning

Fasadbyte

Altan

Takrenovering

Köksrenovering

Grind

Stenmur

Stenmur

Nytt kök

Fasadarbete

Hallrenovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Gutsul Bygg.

I

Olika projekt

Vi kan varmt rekommendera Gutsul Bygg (Liubomyr)! Vi anlitade dem för flera projekt (bygge av innervägg, köksrenovering med tapetsering och kakling, målning av väggar som tidigare hade flera lager tjock strukturtapet, etc.) och vi är jättenöjda. Liubomyr är väldigt noggrann och skickade dagliga rapporter (inkl. bilder) när vi inte hade möjlighet att komma till bygget.

– Ia H (2024-05-13)

K

Mycket nöjd

har anlitat Liubomyr och Oleg på Gutsulbygg flera gånger. Vi är otroligt nöjda! De är väldigt professionella, ordningsamma, välplanerade och duktiga på sitt hantverk in i sista detalj. Kan inte annat än varmt rekommendera till alla som behöver hjälp, för stort och smått

– Kristina (2024-03-11)

K

Byggprojekt

Vi har anlitat Liubomyr vid flera tillfällen med olika byggprojekt och är extremt nöjda. Han är en duktig yrkesman som behärskar det mesta inom området. Han är noggrann Snabb och organiserar och planerar sitt arbete väl. Han är punktlig håller tider och ordningsam. Jag kan varmt rekommendera Liubomir till alla som behöver byggarbete utfört. Prof. Kaj Mickos

– K Mickos (2023-02-06)

L

Mycket nöjd

Professionellt, trevligt, pålitligt, effektivt! Jag var mycket nöjd med allt!

– Lena (2023-02-01)

Z

Verkligen nöjd

Duktiga, proffsiga , vänliga, killar som gjorde ordentligt arbete utan fusk. Mycket nöjd. Rekommenderar starkt!

– Zara D (2022-12-22)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt