Svea Servicepartner AB

Bild av företag Svea Servicepartner AB

Hej och välkommen! Vi är ett byggföretag som tar hand om alla dina renoverings- och byggbehov. I vårt företag finns mer än 10 års erfarenhet inom branschen och vårt mål är att ge våra kunder den högsta kvaliteten på utfört arbete. Vi har ett team på skickliga hantverkare som kan hjälpa dig med allt från mindre reparationsjobb till totala ombyggnationer av ditt hem eller företagslokal. Vi tar oss an projekten från att rita och utforma planer till att genomföra byggjobbet och avsluta det med en noggrann och grundlig kvalitetskontroll. Vi är mycket stolta över den personliga uppmärksamheten som vi ger till var och en av våra kunder, och vi arbetar tillsammans med dig för att säkerställa att varje projekt uppfyller dina förväntningar. Vi förstår att varje projekt är unikt och vi anpassar vårt arbete efter dina önskemål. Vi jobbar med att hålla vår utrustning och verktyg moderna och uppdaterade för att säkerställa att vi kan leverera hög kvalitet till våra kunder. Vi använder oss även av de senaste teknologierna inom byggbranschen för att säkerställa att våra kunder alltid får det senaste inom byggteknik och design. Vi är alltid öppna för att diskutera nya projekt och vi är dedikerade till att uppnå den högsta nivån av kundtjänst, professionalism och kvalitet i allt vi gör. Kontakta oss idag för att diskutera dina byggbehov! Varma hälsningar, Svea Servicepartner AB

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Svea Servicepartner AB.

M

Vi väldigt nöjda med arbetet

Till att börja med, vi väldigt nöjda med arbetet med vår nya altan samt stenläggning runt huset. Vi fick en väldig god känsla från första början vid första mötet med Kristoffer på Svea Service Partner. Känns som att de är väldigt måna om kvalitet och att allt blir bra samt att vi som kund ska bli nöjda med arbetet, vilket är huvudsaken. Allt som allt väldigt effektivt, med ständig kontakt med huvudansvarig byggare, och slutresultatet blev mycket bra, där priser hölls. Lite leveransproblem och senarelagd hämtning av material som gjorde att det blev något fördröjt, vilket gör att helhetsbetyget dras ner till en 4:a. Skulle dock anlita dem igen, vi är väldigt nöjda.

– Michael (2023-08-31)

E

Badrum

Professionellt utförande och kommunikativt och bra bemötande när jag renoverade mitt badrum. Stort utrymme för medverkande i processen med en lyhördhet och ändå kunna hålla tidsplanen.

– Ebba (2023-08-28)

T

Badrumsrenovering,

Jag anlitade Svea servicepartner för en badrumsrenovering. Jag tycker resultatet blev fantastiskt och jag är nöjd. De höll tidsramarna och var alltid trevliga och även budgeten. Mitt betyg är 4,5 jag kan varmt rekommendera dom!

– Tove (2023-03-01)

D

Kvalitativt bygge av carport

Vi anlitade Kristoffer för att bygga grundstommen av vår Carport. Han var punktlig, professionell och väldigt effektiv. Han hade dessutom certifikat och kunskap som byggställnings montör, vilket hjälpte otroligt mycket att få upp stommar och takstolar snabbt och lätt. Vi är riktigt nöjda med hans insats och resultatet.

– Daniel (2022-06-15)

D

Köksrenovering

De var väldigt proffsiga, punktliga och väldigt måna allt snyggt och prydligt under byggtiden. Super nöjd med deras insats och resultat.

– Debashish (2022-05-10)

Kontakt