Talluddens Byggservice AB

Bild av företag Talluddens Byggservice AB

Hjälper dig gärna med en helhetslösning kan även skräddarsy lösningar inom snickeri, mycket bra kunskap och referenser finns. Ser till att du som kund blir nöjd, allt från bygga hus till målning, finsnickeri löser ditt bygg projekt. God service och ser till att det du får är god kvalité. Kan även lösa special lösningar, utan att det blir krångligt för dig som kund. Ex på jobb jag utför, Inglasning Snickeri Altaner Målning Tapetsering Finsnickeri Köksrenoveringar Badrumsrenoveringar Om & tillbyggnader Nyproduktion Takrenoveringar

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Talluddens Byggservice AB har utfört.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Talluddens Byggservice AB.

M

Laga läckande tak

Snabb och effektiv. Enkel att ha att göra med och bra resultat. Precis som det ska vara, anlitar gärna fler gånger.

– Magnus (2023-05-02)

C

Bygg jobb,

Jag är väldigt nöjd. Så smidigt och ansvarsfullt. Tidseffektivt med för han som gjorde jobbet var snabb och riktigt exakt i allt. Han var inte irriterad heller för att jag frågade en del.

– Carina (2023-01-19)

F

Professionell

Pålitlig, kunnig och höll tidsschemat. Offerter överensstämmande med utförande kostnader. Lyhörd och lätt att kommunicera med. Kunde inte vara nöjdare!

– Fredrik (2023-01-18)

P

Målare och byggare

En mycket duktig man som kan allt, han målade om hela mitt hus inkl. fönster och bytte ut lite ruttna vindskivor. Han bytte ut mitt gamla kök inkl några små vvs och el jobb där. Han tog bort ett fönster i köket och satte dit en altandörr. Så nu till sommaren får han bygga altan😃. Tack Raymund för ett kanon jobb!

– Per (2021-06-18)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt