Trädidéer Bygg & Renovering Nyköping

Vi arbetar med mindre byggprojekt så som byggnation och renovering av ramhus, och villor inklusive renovering, ombyggnation, tillbyggnad, planlösningar och anpassningar av lokaler, m.m. i Stockholms och Södermanlands län. Vi erbjuder kompletta projektlösningar från start till klart. Vi är ett framåt företag med medarbetare som har mångårig erfarenhet och rutin. Vår målsättning är att genom affärsmässighet, kompetens, korta beslutsvägar och engagerade medarbetare ge våra kunder en slutprodukt som uppfyller eller överträffar kundens förväntningar. Vi arbetar aktivt med kunden i alla skeden av projektet för att på så sätt skapa ett bra förhållande och ett projekt som uppfyller kundens förväntningar.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Trädidéer Bygg & Renovering Nyköping har utfört.

Referensjobb "Altan" utfört av Trädidéer Bygg & Renovering Nyköping

Altan

Referensjobb "Kakling" utfört av Trädidéer Bygg & Renovering Nyköping

Kakling

Referensjobb "Altan" utfört av Trädidéer Bygg & Renovering Nyköping

Altan

Referensjobb "Altan" utfört av Trädidéer Bygg & Renovering Nyköping

Altan

Referensjobb "Badrumsrenovering" utfört av Trädidéer Bygg & Renovering Nyköping

Badrumsrenovering

Referensjobb "Brygga" utfört av Trädidéer Bygg & Renovering Nyköping

Brygga

Referensjobb "Sprängning" utfört av Trädidéer Bygg & Renovering Nyköping

Sprängning

Referensjobb "Takläggning" utfört av Trädidéer Bygg & Renovering Nyköping

Takläggning

Referensjobb "Plåttak" utfört av Trädidéer Bygg & Renovering Nyköping

Plåttak

Referensjobb "Takläggning" utfört av Trädidéer Bygg & Renovering Nyköping

Takläggning

Referensjobb "" utfört av Trädidéer Bygg & Renovering Nyköping

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Trädidéer Bygg & Renovering Nyköping.

H

Tillbyggnad , Uterum

Mindaugas Vaitkus var ansvarig vid tillbyggnad av vårt hus med ett uterum. Uterummet är dryga 16 kvadratmeter stort och står på våningshöga pelare. Bygget var delvis mycket komplicerat. Vi är otroligt imponerade av Mindaugas och slutresultatet! Han såg alltid lösningar i stället för att fastna i problem. Han arbetade mycket flitigt, effektivt och noggrant med stor precision. Det var t ex många av hans arbetsdagar som började före 07.00 och slutade senare än 18.00 för att kritiska moment skulle vara klara i tid. Det var också självklart för honom att sådana moment kunde kräva arbete på helger med hänsyn till tidplaner, materialleveranser, att förebygga risker och till hans omsorg om slutprodukten. Hela tiden fanns ett leende på Mindaugas läppar. Mindaugas arbetsinsats bidrog i högsta grad till att vårt uterum överträffade alla våra förväntningar när det stod färdigt. Hans yrkesskicklighet, hans trygga lugn och hans personlighet gör att vi verkligen vill rekommendera honom och hans företag varmt.

– Hans-Erik E (2023-02-22)

B

Utbyggnad

Mindaugas var med och byggde stomme, fasad, väggar, golv, tak, med mer, vid vår utbyggnad plus renovering av huset. Och vi är jättenöjda med resultat, arbete, noggrannhet, och inte minst hur han löste alla de småsaker som dök upp under arbetets gång. Vi rekommenderar varmt Mindaugas för bygg och renovering.

– Bo T (2023-02-22)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...