Gästrike Tak & Bygg AB

Bild av företag Gästrike Tak & Bygg AB

Välkommen till Gästrike Tak & Bygg Gästrike tak & bygg är ditt självklara val till företag om du behöver hjälp inom snickerijobb. Företaget drivs av Jimmy och Tobias som båda har rötterna inom byggbranschen. Vi finns för dig som är i behov av arbete med tak, vägg, trall, kök och annat inom bygg och snickeri. Självklart ser vi att en bra service och ett bra utfört arbete är en självklarhet mot er som kund. Kontakta oss Telefon: 076-337 87 64 E-post: gastriketb@hotmail.com

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Gästrike Tak & Bygg AB har utfört.

Ny tillbyggd altan

Altan

Nytt kontorsrum

Ny vägg i vardagsrummet

Nytt fönster

Panel på väggen

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Gästrike Tak & Bygg AB.

T

Panelbyte fasad villa och garage

Bra och trevliga grabbar som jobbade snabbt och med bra kvalitet, serviceminded båda två. Fick hjälp att köpa 3 förrådsdörrar till garaget också som dom levererade hem till mig och bar in i garaget, hjälpsamma grabbar det uppskattades. Inte den absolut billigaste offerten men upplever att jag gjorde ett bra val i alla fall, rekommenderas.

– Tommy (2023-12-07)

Y

Laga en läcka i garagetaket

Vi vi fick hjälp att laga ett läckage i vårt garagetak. Grabbarna är tillförlitliga och schyssta. Det är ett fullgott arbete.

– Yvonne (2023-10-02)

P

Byta ytterpanel på villa

Vi fick hjälp med ett byte av en ytterpanel på våran villa. Jobbet tog ca. 2 veckor. Det var enligt tidsplan. Kommunikationen med snickarna var utmärkt. Det var lätt att komma överens om hur jobbet skulle genomföras. Eventuella tekniska klurigheter löstes utan problem. De var väldigt lyhörda om hur vi ville ha det. Offerten som vi först fick var rimlig. De var också ärliga nog att sänka slutnotan eftersom byggnadskostnaden blev billigare. Men som med alla hantverkare vi har anlitat förut så blir det ju alltid små detaljer som man kan fundera om det verkligen blev 100% perfekt. Beror väl på hur petig man kan vara. Men när de säger att det bara är att höra av sig om man funderar över något. De verkligen betonade att vi skulle säga till om vi hade några som helst betänkligheter. Det känns tryggt! Vi kan absolut rekommendera denna firma till andra kunder.

– Peter Hast (2023-07-18)

T

Altan

De byggde en altan åt oss som vi jättenöjda med. Sedan bytte de en garagevägg och panelen på en ytterdörr. Både frugan och jag är jättenöjda med deras arbete. Två mycket positiva och kunniga hantverkare.

– Torgny A (2023-05-15)

T

Panel i en trappa

Dom hjälpte oss att sätta panelvägg i en ganska så brant och trång trappa. Vi blev jätte nöjda med resultatet. Det är inte 100% klart än dock för vi ska sätta nytt tak där och göra lite andra projekt. Men det jobbet dom gjorde blev kanon. Förhoppningen är väll att dom ska få komma och göra klart allt. Vi har en nyfödd bebis nu så det kommer nog dröja lite dock. Dom följde med oss och handlade det vi behövde och dom hade lite ont om tider men då bokade dom in att dom skulle komma till oss en helg och det är man ju inte van vid när det kommer till hantverkare. Vet inte vad jag ska säga som beskriver företaget men det var två killar som kom hit och båda var supertrevliga och väldigt professionella. Jobbade snabbt och effektivt. Väldigt nöjd som sagt:)

– Tobias (2023-01-15)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt