Gästrike tak & bygg AB

Välkommen till Gästrike Tak & Bygg Gästrike tak & bygg är ditt självklara val till företag om du behöver hjälp inom snickerijobb. Företaget drivs av Jimmy och Tobias som båda har rötterna inom byggbranschen. Vi finns för dig som är i behov av arbete med tak, vägg, trall, kök och annat inom bygg och snickeri. Självklart ser vi att en bra service och ett bra utfört arbete är en självklarhet mot er som kund. Kontakta oss Telefon: 076-337 87 64 E-post: gastriketb@hotmail.com

https://www.facebook.com/G%C3%A4strike-Tak-Bygg-101070215951778

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Gästrike tak & bygg AB har utfört.

Referensjobb "Ny tillbyggd altan" utfört av Gästrike tak & bygg AB

Ny tillbyggd altan

Referensjobb "Altan" utfört av Gästrike tak & bygg AB

Altan

Referensjobb "Nytt kontorsrum " utfört av Gästrike tak & bygg AB

Nytt kontorsrum

Referensjobb "Ny vägg i vardagsrummet" utfört av Gästrike tak & bygg AB

Ny vägg i vardagsrummet

Referensjobb "" utfört av Gästrike tak & bygg AB

Referensjobb "Nytt fönster" utfört av Gästrike tak & bygg AB

Nytt fönster

Referensjobb "Panel på väggen" utfört av Gästrike tak & bygg AB

Panel på väggen

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Gästrike tak & bygg AB.

T

Panel i en trappa

Dom hjälpte oss att sätta panelvägg i en ganska så brant och trång trappa. Vi blev jätte nöjda med resultatet. Det är inte 100% klart än dock för vi ska sätta nytt tak där och göra lite andra projekt. Men det jobbet dom gjorde blev kanon. Förhoppningen är väll att dom ska få komma och göra klart allt. Vi har en nyfödd bebis nu så det kommer nog dröja lite dock. Dom följde med oss och handlade det vi behövde och dom hade lite ont om tider men då bokade dom in att dom skulle komma till oss en helg och det är man ju inte van vid när det kommer till hantverkare. Vet inte vad jag ska säga som beskriver företaget men det var två killar som kom hit och båda var supertrevliga och väldigt professionella. Jobbade snabbt och effektivt. Väldigt nöjd som sagt:)

– Tobias (2023-01-15)

H

Hemmabio

Jimmy helped with my Hemma Bio project He helped me with wall construction and a double door. He has done an excellent job and with great flexibility with time and has completed it under 1.5 days My review is 5 - The highest!

– Harsha (2022-12-02)

E

Minska mitt befintliga vardagsrumsyta och resa väggar och bygga ett till rum.

Jag kontaktade Jimmy och Tobias på Gästrike tak & bygg efter en rekommendation från en vän. Bakgrunden var att jag sedan pandemin 2020 känt ett behov av att bygga till ett dedikerat hemmakontor på grund av ökat hemarbete. Jag är väldigt nöjd med slutresultatet. Det blev precis som önskat och jag har ingenting att anmärka på alls egentligen. Om jag ska lyfta någonting utöver själva rummets resultat så skulle jag vilja berömma de båda då jag kom med ett antal önskemål med kort varsel som de också kunde hjälpa mig med. Jag ville till exempel passa på att ”spegelvända” mitt vardagsrums befintliga inredning och layout så den ena nya väggen också fick agera vardagsrummets nya tv-vägg. På den monterade de akustikpaneler med fint resultat. Betygsmässigt - Full pott!

– Eric Jansson (2022-11-09)

N

Nytt fönster

Vi fick hjälp att byta altanfönster i stugan som blåst sönder samt att reparera väggen runt om den med nya lister mm. Trevliga killar som gjorde ett bra jobb. Så från oss får dom betyg fem .

– Niklas (2022-10-12)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...