J.O.A Sten & Bygg AB

Bild av företag J.O.A Sten & Bygg AB

Om oss Vi är ett mark- och anläggningsbolag med bred kompetens och lång erfarenhet. Vi är specialiserade på olika typer av stensättningar, markanläggningar, husgrunder, väganläggning, finplanering, plantering och parkanläggningar. Våra kunder är både företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Det viktigaste för oss är att kunder blir nöjda så därför är vi alltid flexibla och lyhörda och vi lämnar alltid garanti på alla våra utförda arbeten. Vi ser framemot att ni hör av er!

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för J.O.A Sten & Bygg AB.

S

Stensättning garageuppfart, gångstråk

Vi bytte ut gamla betongplattor och asfaltsuppfart mot sten, J.O.A jobbade stenhårt så tidsplanen höll utan problem, de gjorde ett utmärkt jobb, de höll det rent och ordningsamt under arbetets gång, det blev precis som vi hade önskat. Jättetrevliga att ha att göra med, och Juan lätt att få kontakt med hela tiden, offerten höll vad vi sa, inga konstigheter med nånting.

– Stefan (2023-06-07)

Y

Jämna till mark i trädgården och sätta plattor

Vi hade en bra och tydlig kontakt och arbetet utfördes snabbt och effektivt. Inga väntetider, hinder löstes, och med fint slutresultat enligt förväntningar. Dessutom utfördes allt med ett stort leende. Rekommenderas starkt!

– Yad (2023-05-25)

S

Byta Marksten

Väl utfört byte av vår marksten, effektivt med bra kommunikation!

– Stefan B (2023-05-24)

Hantverkarens svar

Tack Stefan, För oss var det ett nöje att få jobba i ditt hus!

Kontakt