Alsa Bygg Projekt

Bild av företag Alsa Bygg Projekt

Välkommen till ALSA Bygg Projekt DITT HUS FRÅN PROJEKTERING TILL NYCKELFÄRDIGT HUS . Projekttjänster Inredningsdesign i äldre stil. Nyproduktion, tillbyggnad, ombyggnad från platta till nyckel Organisation och ledning byggprocessen. Alla typer av snickeriarbeten (Inrednings-snickerier, möbelsnickeri och byggnadstjänster). Vi kan säga att våra möjligheter är obegränsade. Våra företaget kommer att erbjuda unik lösning som passar bättre för ditt hus/lägenhet, som baserat på våra erfarenhet, färdighet och utbildning.

Vi erbjuder konsulttjänster: - Projektering nybyggnad, tillbyggnad eller ombyggnad (bygglov; konstruktionsritningar; utredningsintyg; materialåtgångs kalkylering, beräkningar och utlåtanden) - Ovanliga husprojekt - 3D-ritningar - Husbyggande från platta till nyckelfärdigt - Organisation och ledning av byggprocessen Skräddarsydda jobb. Vi erbjuder individuell design kök, sovrum, garderob vardagsrum och många andra. Varje projekt är individuellt. Så vi behöver bara att ni bestämmer i vilken stil och vi planerar detaljer som material, färgval, belysning samt tekniska lösningar och produkter. Vi kan hjälpa dig med rekommendationer. Grundare är civilingenjör med stor erfarenhet, kunskaper, bra utbildning och god praktisk färdighet inom bygg och anläggning, erfaren byggnadskonstruktör. Utbildning: Yrkeshögskoleexamen i industri-och anläggningsteknik; byggtekniker 4 år. Civilingenjörexamen i industri-och anläggningsteknik 5år. Mål № 1 för ALSA Bygg Projekt är nöjda kunder!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Alsa Bygg Projekt har utfört.

Certifikat - Robot Structural Analysis

Tillbyggnad av befintligt hus

Nyproduktion parhus

Byggande av komplementbyggnad

Murning av sockel

Köksrenovering (Före/efter)

Garderober- platsbyggd förvaring

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Alsa Bygg Projekt .

J

Totalrenovering

Giennadij och hans team totalrenoverade vår lägenhet. Vi är så nöjda, både med processen och resultatet, och kan verkligen rekommendera Alsa Byggprojekt. Lyhörda, lösningsorienterade, skickliga och engagerade hantverkare som håller tidsplanen. Giennadij är dessutom en otroligt trevlig och varm person!

– Joel & Lovisa (2024-04-12)

M

Färdigställande av ytor

Giennadij hjälpte mig med färdigställande av ytor med: - uppregling av installationsutrymme i ytterväggar, - urtag för armaturer i undertak, - montering av gipsskivor i väggar och undertak, - spackling och målning, - montering av listverk, - montering av dörrar. Priser och tider hölls. Betyg 5.

– Michael P (2023-03-31)

Hantverkarens svar

Stor tack Michael! Vi var glada att hjälpa dig! ALSA ByggProjekt

B

Murning av sockel

Han har utfört platsmurar sockel till anslutning av hel sandwich prefab i tegel. Ca 180m totalt och höjd 600mm. Isolera mot betong samt armera in murning samtidigt. Han har hållit tider samt kvalitet och är mycket behjälplig att hitta lösningar ifall det avvika från handlingar. Betyg 4.5 av 5.

– Benjamin (2022-11-01)

Hantverkarens svar

Tack Benjamin. Det är trevlig att jobba med högkvalificerad, erfarna, smarta profesoinaler samt snäll människor. Giennadij

M

Han hjälpte med renovering i Örbyhus.

Var med på alla moment inom renoveringen. Väggar, spackla, trappa från källarplan. fasaden, bytt några fönster, ytterdörr och innerdörrar. Han är väldigt organiserad och snabb och jag var imponerad av hans hårda arbete.. Jag är väldigt nöjd och rekommenderar honom verkligen.. Han har även kunskap inom konstruktioner vilket var till stor hjälp, i detta fall gällde det stöd av golvet och beräkningar på det gällande val av reglar osv. Han tänker mer brett än en vanlig byggare.

– Marcin (2022-09-01)

Hantverkarens svar

Tusen tack Martin. Jag är väldigt trevlig att träffa dig och jag är glad att jag kunde hjälpa en så snäll person. Du är inte bara en snäll person, det här är för lite, du är en person med ett stort hjärta. Jag blev glad att höra att du är nöjd med mitt arbete. Inte ofta träffas männislor som du. Tack att du är. Med vänliga hälsningar. ALSA Bygg Projekt

Kontakt