Boo Byggservice AB

Bild av företag Boo Byggservice AB

Boo Byggservice AB är ett byggföretag som kan hjälpa dig som privat person och företagare. Vi hjälper dig med allt inom bygg i hela Stockholms län, renoveringar, nybyggnationer, tillbyggnader och ombyggnader, altaner, fasader och köksrenoveringar och mycket mer! För en kostnadsfri offert kontakta oss via mail eller telefon för att boka en tid. Vi ser till att du som kund blir nöjd! Vi har många nöjda kunder & vi ser till dina behov. Kontakta oss redan idag, Telefon: 076-920 20 28

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Boo Byggservice AB har utfört.

Köksrenovering

Uppfräschning av kök, nytt golv, kakel, belysning, målning av kök, stommar och luckor med mera,

Platsbyggd garderob i hall, Omdöme från kund,

Supernöjd, Jag har ingenting att klaga på. Andrei hjälpte oss att plats bygga en förvaringslösning/garderob i hallen utefter våra önskemål. Han var extremt noggrann i utförandet, kändes pålitlig och professionell från första stund, var lyhörd och men kunde ge bra råd och tips, superflexibel och trevlig, stämde av allt löpande och framför allt levererade ett otroligt fint resultat inom beräknad tid så vi kunde hålla budget. Bästa betyg!/Sofia

Köksrenovering

Platsbyggda garderober

Altan

Marksten

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Boo Byggservice AB.

A

Nytt golv i köket, ny kakel vid diskbänk mm

Denna köksrenovering blev över förväntan lyckad! Från första besöket strax efter att förfrågan hade gått ut, över offertlämning, planering och genomförande arbetade Andrei och hans medhjälpare effektiv, flexibel, öppen för förändringar under arbetets gång, punktlig, noggrann med detaljerna, vänlig med egna förslag, där vår beslutskraft var svag, tjänstvillig och diskret i hemmiljön. Ja, vad kan man önska mer? Vi hoppas få anlita honom fler gånger.

– Angela (2024-05-07)

H

Olika renoveringar

Andreij är jätteduktig. Jag supernöjd och har fått hjälp med altan, ytterdörrar, garageportar, stenmur, tvättstuga, innergolv, tapetsering och målning. Snäll och kommer när han ska, städar efter sig. Kommer med förslag. Gör ett fantastiskt jobb. Har bara positiva erfarenheter. Kan varmt rekommendera honom.

– Henne (2024-01-22)

A

Enkel och flexibel

Mycket enkel att ha att göra med, och flexibel och anpassade lösning på plats som det behövdes.

– Alina (2024-01-13)

S

Supernöjd

Jag har ingenting att klaga på. Andrei hjälpte oss att platsbygga en förvaringslösning i hallen utefter våra önskemål. Han var extremt noggrann i utförandet, kändes pålitlig och professionell från första stund, var lyhörd och men kunde ge bra råd och tips, superflexibel och trevlig, stämde av allt löpande och framför allt levererade ett otroligt fint resultat inom beräknad tid så vi kunde hålla budget.

– Sofia K (2023-09-01)

B

Diverse renoveringar

Andrei har hjälpt oss med all förekommande arbete inom bygg och underhåll dem senaste 6 åren. Har bl.a. byggt ett garage i lös virke på 60 kvm + loft till nyckel färdigt, byggt altaner med och utan tak, renoverat kök och badrum, innerväggar, målningsarbete, golvläggning mm mm. Har alltid lagt kvalité ribban högt, har varit lyhörd men även bidragit med bra idéer, visat hänsyn och hög professionalism. Prismässigt har aldrig fått överraskningar vad gäller Andreis insatser, tidsmässigt har många ggr varit mkt positiv överraskat.

– Bebbe (2023-03-13)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt