Hemvik Group AB

Bild av företag Hemvik Group AB

Välkommen till Hemvik Snickeri Vi är ett familjeföretag som i grunden består av en designer och en professionell finsnickare vars passion är att skapa olika inne och utomhusmiljöer. Vi utför allt från ett enkelt matbord till anläggning av trädgård med murning och diverse snickeriarbeten. Vi har ett stort nät av beprövade samarbetspartners vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder totalentreprenad av diverse arbeten. Vi insåg snabbt att ett riktigt lyckats projekt utgår från ett bra samarbete med kund där en en bra idé och vision skapas och sen utförs på bästa sätt. Tillsammans kan vi erbjuda marknaden något unikt då vi har ett helhets-tänk där slutresultatet ska vara snyggt, praktiskt & hållbart, där kundens behov ligger i fokus.

Emelie & Zarko Hemvik Snickeri- En del av Hemvik Group AB 📍 GRANÅSVÄGEN 19A, 429 35 Kullavik 📞 076-005 89 19 ✉️ hej@hemvikgroup.se

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Hemvik Group AB har utfört.

Ribbstaket med infälld plantering

Altan

Badrum

Uterum

Klätterställning

Hall

Uteplats

Pergola

Altan (före/efter)

Altan (slutresultat)

Handikapp-anpassad altan

Handikapp-anpassad altan

Murning och anläggning av rabatt

Bygge av staket

Bord

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Hemvik Group AB.

E

Specialbyggt bord

Jag anlitade Hemvik snickeri när jag önskade ett bord med special mått. Jag fick många värdefulla idéer från Zarko. Han lyssnade på mig och ritade ett bord som passade perfekt till mina stolar. Jag är mycket nöjd med utfört arbete. Bordet levererades på tid och priset var det som vi kommit överens om. Högsta betyg 5 av 5 möjlig. Jag rekommenderar detta företag varmt.

– Eva (2023-04-18)

Kontakt