Klimio AB

Bild av företag Klimio AB

Klimio är en helhetsleverantör av värmepumpar för villor. Vi gör det lätt för alla att både skaffa och äga den bästa värmelösningen för deras behov. Med stor geografisk räckvidd kan vi hjälpa kunder över i stort sett hela södra och mellersta Sverige. Ingen värmelösning passar alla. Därför lägger våra värmekonsulter stor vikt vid att förstå just dina behov och förutsättningar. Det är bara så vi kan utforma den bästa lösningen för dig. Våra installatörer har tillsammans erfarenhet från tusentals installationer och vi är glada över att genomgående ha väldigt nöjda kunder. Vi arbetar med världsledande tillverkare som Nibe, Daikin, Bosch, Viessmann och Vaillant, vilka alla har produkter utvalda som "Bra val" i Folksams genomgång av värmepumpar. Lämna en förfrågan så kontaktar vi dig inom 24 timmar för en förutsättningslös konsultation.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Klimio AB .

E

Offert frånluftsvärmepump

När det blev kallt ute och ett fel uppstod på våran nya värmepump. Då hade inte installatören Värma tid att hjälpa oss ställa in våran nya värmepump. Som de två månader tidigare installerat. Så vi stod utan värme när det var som kallast. Då provade jag ist att kontakta Klimio som förlorat upphandlingen. Utan att tvekan, så ställe de helhjärtat upp. Dessutom utan några några krav på ersättning. Jag är så tacksam för all den hjälp som Klimio ställt upp med och kan varmt rekommendera detta företag ❤️

– Erik (2024-02-12)

J

Snabb och utförlig offert

Snabb och utförlig offert. Mycket nöjda med jobbet från alla inblandade. Säljare, borrare, grävare och installatörer. Synd bara att det tar tid för Bosch att få fram wifidelen för att lättare hålla temperaturen men det ligger ju inte hos Klimio. Jag skulle ha värdesatt ett personligt besök bara under resans gång för att lättare ta vissa frågor på plats istället för telefon och mail. För övrigt mycket nöjda som sagt. Skönt att äntligen få värme i huset till bättre kostnad då vi hållit nere temperaturen hela vintern

– Jan (2023-03-23)

A

Min första kontakt med Klimio var för vi var tvungna att byta bergvärmepump

Min första kontakt med Klimio var för att konsultera i vilken grad och omfattning av bytet av bergvärmepumpen det handlade om! Vi hade sedan en digital visning av mitt pannrum där jag fick måtta lite för att se vilka förutsättningar som fanns! när vi bestämt oss gick allt fort det kom ut en mycket trevlig vvs firma och installerade allt och gav oss ett mycket bra intryck! dom har sedan också kommit tillbaka för att avhjälpa lite bubblande ljud från den varma sidan alltså elementsidan! I stort så är vi mycket nöjda med Klimio och underentreprenörer.

– Anders (2023-03-12)

J

Allt gick smidigt

Allt gick smidigt, från offert till färdig installation. Kan verkligen rekommendera!

– Jan (2023-03-08)

Å

Snabbt och snyggt…

Jag är riktigt nöjd med Klimio och dess underleverantör som installerade bergvärmepumpen. Det gick fort att få offert och snabb och snygg installation.

– Åke (2023-02-15)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt