Installera Mera I Stockholm

Bild av företag Installera Mera I Stockholm

Välkommen till Installera Mera - i Stockholm Vi erbjuder alltid personlig hjälp med ert produktval och installation. Huvudsakligen arbetar vi med allt från mekanisk frånluft till FTX med flera års erfarenhet. Vi tar din ventilation på stort allvar och utför ett noggrant arbete.

📨 E-POST: richard.orth@live.com 📞TELEFON: 070-720 40 04 Text visas om bilden är trasig Besök gärna kampanjsidan!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Installera Mera I Stockholm har utfört.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Installera Mera I Stockholm.

N

Rengörning ventilationskanaler

Richard Orth byte ut vår gamla trasiga FTX-aggregat mot en ny som vi är mycket nöjda med. Han tog hand om den gamla vilket också var en lättnad att bli av med. Han drog även om en del ventilationskanaler för att få till en jämnare ventilation i hela huset, vilket gjorde en stor skillnad på luftkvaliteten. Jag kommer att anlita Richard igen om jag behöver hjälp med ventilationen framöver

– Nicolas Fuentes (2024-09-05)

S

Ventilation radhus

Jag har lite blandade åsikter om arbetet som utfördes. Uppdraget var att byta ut fläktmotorn på vinden, men det blev en del problem längs vägen. Propparna rök och elen i köket slogs ut, vilket orsakade en del bekymmer. Fläktmotorn som ursprungligen skulle användas fanns inte tillgänglig, så vi fick en större istället till samma pris som i offerten. Tyvärr ser installationen på vinden lite amatörmässig ut; tidigare var allt diskret, men nu är det större och mer synligt. Vi var också tvungna att köpa en ny köksfläkt för att få allt att fungera igen. Det positiva är att hantverkaren var mycket vänlig och kom tillbaka flera gånger tills allt var fixat, inklusive elproblemen.

– Susanne (2024-09-04)

D

Byte/Service av frånluftsfläkt

Rekommenderas!

– david wimmercranz (2024-01-25)

V

Kanalrengöring och injustering

Snabbt och proffsigt! Rekommenderas.

– Viktoria (2024-01-18)

P

Byta ut ett äldre aggregat

Mycket kunnig och tillförlitlig. Rekommenderas!

– Per (2023-11-01)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt