Isak Bygg & Entreprenad AB

Bild av företag Isak Bygg & Entreprenad AB

Ett byggföretag i Borås du kan lita på! Vi är ett familjeföretag som etablerade oss i Borås. Isak Bygg & Entreprenad är en professionell och erfaren byggfirma som har uppdrag idag som sträcker sig över större delen av Sjuhärad. Vi samarbetar med både stora och små kunder. Inga jobb är för stora eller små för oss! Vår filosofi är att varje kund är lika viktig. Därför ser vi ingen skillnad på namn eller storlek på jobbet! Alla våra jobb är lika viktiga för oss. Vi tar jobb i större delen av Sjuhärad. Vi kan ta jobb alla dagar under hela veckan. Vid specialuppdrag så kontakta oss gärna så skall vi kunna sätta ihop något som passar er så bra som möjligt. Liridon Hajdari Telefonnummer: 072 02 30 101 Mail: Liridon@isakbygg.se

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Isak Bygg & Entreprenad AB har utfört.

Byggnation av altan

Takläggning utförd av Isak bygg

Takläggning utförd av Isak bygg

Fasadrenovering

Fasadrenovering

Köksrenovering

Köksrenovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Isak Bygg & Entreprenad AB.

A

Riva och bygga ny altan

Vänliga, proffsiga och respektfulla. Väldigt bra resultat. Förändringar och extra arbete togs emot utan problem och med ett leende. Vi kommer definitivt att vända oss till Isak bygg igen inom en snar framtid. Rekommenderas starkt!

– Amir (2024-03-20)

C

Trevlig, snabb, proffsig & hjälpsam!

Isak Bygg har hjälpt mig med att riva en vägg och skötte all bortforsling av materialet. De var även riktiga änglar & löste bortforsling av ett kylskåp & löste även elektriker åt mig. Jag har redan anlitat dem för vidare renoveringar & de kommer nu att hjälpa mig med både innertak & annat fix i lägenheten. Är mer än nöjd och kommer tveklöst anlita dem vid behov i framtiden till mig själv, familj & vänner.

– Celene (2023-09-19)

Kontakt