SNICK O BYGG

Bild av företag SNICK O BYGG

Välkommen till Snick o Bygg - Rainer Schröder! Snick o Bygg är ett litet företag som ligger i Vaggeryds centrum. Jag utför både mindre och lite större träarbeten runt om huset. Jag bygger nytt, reparerar och renoverar. Snick o Bygg är en flexibel byggfirma. Behöver du: renovera, reparera bygga nytt eller annan bygg hjälp? Då är Snick o Bygg perfekt för dig. Med en snabb och trevlig kundservice kan du för ett sjyst pris göra skapa ditt dröm-hem. Olika exempel på mitt tjänstearbete: 🔹Altan 🔹Tak 🔹Kök 🔹Trappor 🔹Fönster/dörrar 🔹Staket 🔹Restaurering Ring gärna: 0700396070 Rainer

Text visas om bilden är trasig

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som SNICK O BYGG har utfört.

Byte av pardörrar

REFERENS: "Vi har anlitat Rainer Schröder, Snick o Bygg, för byte av pardörrar på vårt hus, en gammal skola, som vi äger sen 1982. Huset renoverades i mitten av 70-talet av en tidigare ägare och byte av dörrar var nu högst aktuellt! Av ålder och andra krav på stabilitet och ”infästningar” för dörrfoder och gångjärn od, krävdes en del förstärkningar vilket medförde en hel del ”specialarbete”! Det gamla dörrfodret var exempelvis fastspikat i en fönsterkarm upptill, vilket medförde att även fönsterkarmen behövde renoveras! Vår bedömning är att Rainer är mycket noggrann och överenskomna tider och priser hölls enligt fullt rimliga nivåer. Vi är riktigt nöjda! På en skala 1 - 5 får Snick o Bygg, Rainer Schröder, en klar 5!"

Takarbete

Tillverkning torkställning

Torkställning

Torkställning

Dörr och tak till en carport

Dörr och tak till en carport

Dörr och tak till en carport

Tak

200 år gammalt korsvirkeshus i Tyskland

Tak

200 år gammalt korsvirkeshus i Tyskland

Tak

200 år gammalt korsvirkeshus i Tyskland

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för SNICK O BYGG.

E

Vi behöver byta dörr

Virkelig fint håndværk, og god service.

– Elisabeth (2024-02-06)

H

Byte av pardörrar

Vi har anlitat Rainer Schröder, Snick o Bygg, för byte av pardörrar på vårt hus, en gammal skola, som vi äger sen 1982. Huset renoverades i mitten av 70-talet av en tidigare ägare och byte av dörrar var nu högst aktuellt! Av ålder och andra krav på stabilitet och ”infästningar” för dörrfoder och gångjärn od, krävdes en del förstärkningar vilket medförde en hel del ”specialarbete”! Det gamla dörrfodret var exempelvis fastspikat i en fönsterkarm upptill, vilket medförde att även fönsterkarmen behövde renoveras! Vår bedömning är att Rainer är mycket noggrann och överenskomna tider och priser hölls enligt fullt rimliga nivåer. Vi är riktigt nöjda! På en skala 1 - 5 får Snick o Bygg, Rainer Schröder, en klar 5!

– Hagar & Lars (2023-11-01)

M

Altan 31kvm

Altanbygge på mark i impregnerat trä. Vi fick offert som företaget höll, med ett par överenskomna tillägg efterhand. Tidsplanen höll. Resultatet blev utmärkt. Kontakten med företaget var enkel. Betyget en 5:a.

– Mikael (2023-11-01)

K

Utbyggnad av altan inklusive insynsskydd/vägg

Snick och bygg (Rainar Schröder) gjorde ett toppenjobb hos oss till ett rimligt pris! Han fixade vår altan, insynsskydd och staket. Vi var jättenöjda med resultatet. Rainar är noggrann, lyhörd och effektiv! Han kommer att vara vårt självklara val för framtida projekt!

– Karolina (2023-09-11)

A

Innertak och snickeri

Rainer är fantastisk och är mån om kundnöjdhet. Han hjälpte oss sätta innertak i källaren och vi kommer fortsätta anlita honom till mer snickeri. Kan starkt rekommendera honom!

– Andreas (2023-08-08)

Kontakt